Siemka chcialem sie dowiedziec czy ktos umie albo widzial gdzis jak ktos robi 360* na plaskim z 2 kol ? ja umiem 270* i dalej nie idze :( no chyba ,ze dokrece na tylnim kole ale yu nie o to chodzi... no wiec wypowiadajcie sie na temat
ogranicza cie tylko wyobraźnia, po co sie pytasz czy ktoś robi ? pomyśl skoro robisz 270 to poćwicz jeszcze i będziesz pierwszym który robi 360.... zero ambicji czy jak ?
hmm, ciekawa perspektywa, ja na plaskim to 180 max :) wiecej nie probowalem ale podejzewam ze i tak bym nie zrobil. a masz jakis filmik z tego 270?? bo jestem bardzo ciekawy jak go podrywasz ze az tyle krecisz.
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
heh fajnie mu odpowiadacie na pytanie, on sie pyta czy da sie na plaskim a praktycznie kazdy pisze ze ktostam zrobil z zeskoku co jest banalnie proste i kazdy kto sie troche pomeczy to zrobi... brawo powodzenia na maturze zycze.
a co do pytania to owszem da sie, widzialem to gdzies na jakims filmie gosc jechal z dwoch kol sie wybil i zrobil pelna 360tke w powietrzu
Inur dzieki... Silent nie ,nie mam filmiku...a to nie jest takie trudne wiekszy zamach glowa i 270* sie kreci a co do podpowiedzi typu "jak umiesz 270* to ucz sie i bedziesz umial 360*" odp: poprostu ucze sie juz wiecej bardzo dlugo i nic. Wydaje mi sie to zbyt ciezkie by wykonac :( i stad moje pytanie czy komus sie udalo to..
hmmm jak ja spadam z 90 to bardzo duze prawodpoodobienstwo ze hak sie zlamie :/ jak ktos ma chujowa obrecz to tez sie wygnie ... a z 270 laduje sie tak jak z 90 wiec nie oplecam zbyt czestych NIEDUANYCH PROB :)
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
Musze obczaic to 270 :) a taka mala rade ci moze jeszcze dam. mi pomoglo przy 180. staraj sie to 3-6 krecic z kraweznikow jakis i jak wykrecisz to potem na plaskim :)
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
sam osobiscie nie widzialem zeby ktos na plaskim wykrecil z dwoch nog 3-6. z bunnego predzej by sie znalazl jakis bmx-owiec ale na mtb z dwoch nog nie widzialem. moze rzeczywiscie rada na nauczenie sie tego jest najpierw pocwiczenie z kraweznika? powodzenia zycze
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647