Tor dirtowy - HELP !!! znaczy sie F1

TimoNsky
Kontakt:

Tor dirtowy - HELP !!! znaczy sie F1

Post autor: TimoNsky »

OK chłopaki i dziewczęta mam następujący problem, mianowicie otrzymałem od urzędu miasta kawałek terenu na budowe toru dirt-owego więc ma następujący problem:

Jak dobrze wyprofilować hopy, boczne zakręty, pazurki, wulkanki itd.

To co jest w artykułach na tej stronie już przestudjowałem lecz chciałbym nieco więcej informacji oraz porad w tej tematyce. Jeżeli chodzi o powieżchnię terenu to nie jest za duża ale jest, wymiary to 40 m na 40 m z lekkim spadem z jednego rogu na drugi.

Proszę o pomoc i kontakt mailowy ponieważ mam chwilowe problemy z kompem (chwila czasem trwa długo). Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich czytających.
Nara

Z poważaniem TimoNsy
TimoNsky - SasquatH TeaM
Rodzaj - Dirt-Street z naciskiem na street.
!ImPrEzKa!
Kontakt:

Post autor: !ImPrEzKa! »

My Nasze chopy roblismy bez zadnych poradników dla dziewczyn tylko jak cos nie wyszło to to poprawialismy .. poogladaj mój album na PB ..
aa no sory kup sobie poradnik '' Jak wymiatac Łopatą '' Haha
Świat spada na psy a Dh-zone Forum razem z nim ...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434097
HaRnAś
Kontakt:

Post autor: HaRnAś »

Czlowiek sie uczy na błędach , przczytałes artykuły wiec podstawy masz teraz ŁOPATY W DŁOŃ I DO ROBOTY...wszystkie błedy wyjdą podczas "Prania "
http://www.pinkbike.com/photo/796096/
TimoNsky
Kontakt:

Post autor: TimoNsky »

!ImPrEzKa! pisze:My Nasze chopy roblismy bez zadnych poradników dla dziewczyn tylko jak cos nie wyszło to to poprawialismy .. poogladaj mój album na PB ..
aa no sory kup sobie poradnik '' Jak wymiatac Łopatą '' Haha
Świat spada na psy a Dh-zone Forum razem z nim ...
A więc !imprezka! czasy kiedy Ja i moi kumple robiliśmy tor bez poradników mineły już dawno i podobnie jak ty (lub wy) uczyliśmy sie na błędach, więc zasób wiedzy na ten temat już mam w miare spory a poradniki do łopatki to kup sobie sam ostatnio w empiku była promocja i sprzedawali razem z poradnikiem "Mózg - tajemnice i zagatki związane z uruchomieniem. Tom 1".
Reasumując:
Potrafimy robić amatorski tor dirtowy a urząd (odziwo) zauważył że jeżeli przeznaczy kawałek terenu tylko dla nas to zrobimy z tego porzytek a wypytuje sie o wymiary i porady żeby uniknąc błędów i wykonać tor porządnie a poprawiać go 50 żeby sobie poskakać, wiem nie unikne poprawek ale poprawiać cały tor 50 a 10 to jest duuuża różnica :) (i bez urazy !imprezka! ale nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie więc przestań siebie uważać za wszystko lepiej wiedzącego i umiącego gościa ok !)
"Pauga to taki ptak co dużo gada a mało lata"
Jak rozumisz aluzje to super bo ie musisz kupywać podręcznika "Mózg - tajemnice i zagatki związane z uruchomieniem. Tom 1"
Pozdro all
TimoNsky - SasquatH TeaM
Rodzaj - Dirt-Street z naciskiem na street.
ODPOWIEDZ