FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
-
- Kontakt:
ja z Adamem i paroma innymi ludzmi polatalismy troche z małej na deszczu a potem poszlismy sie wysuszyc przy "ognisku domowym" xD, a co do różowych rzeczy, skoro ich nie ma to trzeba je zrobic ;) ramke, amora i kask przemalować zbroje obszyć jakimś różowym materiałem i jest ;). Masa byla swietna, trzeba tylko repete na sucho zrobić a będzie sie działo.
-
- Kontakt:
Heh co do rozowego to ja mam orzecha 661 bylem w nim na masie :P, jedna rzecz mnie denerwowala LANSERZY jezuu ludzie tak sie osmieszaja....kupuja se sprzet za 3243252 zl a skacza z hopki 70 cm....panowie jak niechcecie wykorzystac w 100% swojego roweru to mozezcie mi go odstapic ;]
Tak samo z tego dropa z NS 6 osob chyba tylko skakalo....ehhh ale ogolem fajnie bylo ;] ten deszcz zalal mi i kumplowi telefony cale plecaki itp itd....
Wlasnie wiecei cos na temat tego kolesia co przychaczyl autem rower i jego uzytkownika?
Tak samo z tego dropa z NS 6 osob chyba tylko skakalo....ehhh ale ogolem fajnie bylo ;] ten deszcz zalal mi i kumplowi telefony cale plecaki itp itd....
Wlasnie wiecei cos na temat tego kolesia co przychaczyl autem rower i jego uzytkownika?
www.TOTEMSHOP.pl
NO WLASNIE JAK SIE DOWIEM KIEDY POPRAWINY A RACZEJ WYPRAWINY - BO TEJ MASY TO DO PORZĄDKU NAWET NIE BYLO- TO POJAWIE SIE NAPEWNO I SPRÓBUJE COS WYKOMBINOWAC ALE MUSZE ZAGADAC DO ANYŁANY :P HEHEHE
A CO DO KONKURSU MOKREGO PODKOSZULKA TO JOJO ZGADNIJ DLACZEGO NIE BYLO TAKIEGO KONKURSA??? BO BYS WSZYSTKICH WYMIÓTŁ!!!!!!!!!!
P.S. I HOPE REAKTYWACJA COMING SOON:p:p:p
A CO DO KONKURSU MOKREGO PODKOSZULKA TO JOJO ZGADNIJ DLACZEGO NIE BYLO TAKIEGO KONKURSA??? BO BYS WSZYSTKICH WYMIÓTŁ!!!!!!!!!!
P.S. I HOPE REAKTYWACJA COMING SOON:p:p:p
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...
A SORKA ZE DWA POSTY ALE ZAPOMNAILEM ZE NA TEJ MASCE MNIE NIE BYLO BO SIE ZLEKSZA ROZCHOROWALEM :/ Z POCZATKU MYSLALEM ZE TO FUKS BO NIE ZMOKLEM ALE JAK SIE DOWIADUJE CO TAM W TEJ CHATCE JOJO WYPRAWIAL TO ZACZYNAM ZMIENIAC ZDANIE
APROPO POZDRO DLA BOY'SÓW Z NASZEJ BYTOMSKIEJ EKIPY:P
APROPO POZDRO DLA BOY'SÓW Z NASZEJ BYTOMSKIEJ EKIPY:P
Pain is for while, glory for ever! =]
-
- Kontakt:
denus ah to Ty na dragu z boxxerem :D ?
co chwile słyszałem : "ciekawe kiedy mu główka odleci " i co chwile takie teksty :|
pozatyjm Twój opis ządzi :)
Daerth mam prosbe .. wyłącz caps locka ok ?
tak BTW masa była nawet ok , szykowałem sie z kumplem do ósemki a tu jeb ...
Kiedy będzie następna :> ?
Daerth czemu Cie nigdy na rynku niema :| ? ja co 2 dzien jestem w bytku na rynku , moze sie zgadamy i pokazesz mi i kumplowi co macie fajnego?
Pozdro 435
co chwile słyszałem : "ciekawe kiedy mu główka odleci " i co chwile takie teksty :|
pozatyjm Twój opis ządzi :)
Daerth mam prosbe .. wyłącz caps locka ok ?
tak BTW masa była nawet ok , szykowałem sie z kumplem do ósemki a tu jeb ...
Kiedy będzie następna :> ?
Daerth czemu Cie nigdy na rynku niema :| ? ja co 2 dzien jestem w bytku na rynku , moze sie zgadamy i pokazesz mi i kumplowi co macie fajnego?
Pozdro 435
F*CK MTB ..
Avalanche3.0 ta ja mam draga z boxxerem
a byly takie teksty ? szkoda ze nie slyszalem kurwa pewnie tak mowila czolowka "nie skaczacych a lansujacych" pierdole ich jak widzialem paru kolesi jak sie osmieszaja na fullach to porazka nie moja winna ze nie stac mnie na fajna ramke...
Szkoda gadac wiecej lanus niz bansu :P niehce ci na zamiast fulla(poniektorzy) bmx se kupia.....
a byly takie teksty ? szkoda ze nie slyszalem kurwa pewnie tak mowila czolowka "nie skaczacych a lansujacych" pierdole ich jak widzialem paru kolesi jak sie osmieszaja na fullach to porazka nie moja winna ze nie stac mnie na fajna ramke...
Szkoda gadac wiecej lanus niz bansu :P niehce ci na zamiast fulla(poniektorzy) bmx se kupia.....
www.TOTEMSHOP.pl