MAM POZW. NA BUDOWE -DIRTY- KRAKÓW NH !
Krakus_dh szczeki narysował :)
Zdjęcia będa za jakąs chwilke ;]
A jak zdobyłem pozwolenie ?? Mam głowe na karku a do tego napisałem to juz na początku:
"Dwa lata pisania petycji miesiąc w miesiac zaowocowały tym ze RADA DZIELNICY XVIII Nowa Huta przyznała mi, a w zasadzie NAM bikerom zgode na wybudowanie kilku dirtów w Nowej Hucie."
Zdjęcia będa za jakąs chwilke ;]
A jak zdobyłem pozwolenie ?? Mam głowe na karku a do tego napisałem to juz na początku:
"Dwa lata pisania petycji miesiąc w miesiac zaowocowały tym ze RADA DZIELNICY XVIII Nowa Huta przyznała mi, a w zasadzie NAM bikerom zgode na wybudowanie kilku dirtów w Nowej Hucie."
szczeki_yyy po twoim narodzeniu z dupy nosorożca bermudziego starzy z plemienia zulugula tracali CIe patykiem bo sie bali Ciebie dotknąć ty tadżykistański psi wentylu!
Krakus_dh
po pierwsze to lol to był Twój stary jak Cie robił
po drugie to jak jestes dyslektykiem to tymbardziej powinienes siegac po słownik. (ale co u po słowniku jak ty nie znasz takeij prostej zasady ze przy 'mógł' ó wymienia sie na o)
po trzecie nie pisze na tym forum 100 postów dziennie o tersci np. "LoL" (temat wielki wyscig w kraowie albo cos takiego) zeby wiedziec jakei kurwa napisy sie zmieniają na gwiazdki a jakie nie
po czwarte twoja stara
po piate twój stary
po szóstenie zaprzestanmy tych wasni i sporów bo na temat ten nie jestesmy godni nawet patrzec. Amen.
Krakus_dh
po pierwsze to lol to był Twój stary jak Cie robił
po drugie to jak jestes dyslektykiem to tymbardziej powinienes siegac po słownik. (ale co u po słowniku jak ty nie znasz takeij prostej zasady ze przy 'mógł' ó wymienia sie na o)
po trzecie nie pisze na tym forum 100 postów dziennie o tersci np. "LoL" (temat wielki wyscig w kraowie albo cos takiego) zeby wiedziec jakei kurwa napisy sie zmieniają na gwiazdki a jakie nie
po czwarte twoja stara
po piate twój stary
po szóstenie zaprzestanmy tych wasni i sporów bo na temat ten nie jestesmy godni nawet patrzec. Amen.
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
----------------------
na placyku będą wg planów 3 dirty w rytmie.. wszystkie stoliki około 4 metrów ... i obok opcjonalnie dabl około 8 metrów.. z tym ze dziury tyko 2 - reszta stolik. Na to zgode wyrazi rada miasta.
W przyszłosci jezeli bedziemy sie "dobrze sprawowac" będą plany powiekszenia i uatrakcyjnienia.
Pozdrawiam
W przyszłosci jezeli bedziemy sie "dobrze sprawowac" będą plany powiekszenia i uatrakcyjnienia.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
krakus ciulu nie kozacz tak na forum bo w rzeczywistosci nie masz soba wiele do zaprezentowania i zamknij sie w konu bo nie moge czytac twojego pierd0lenia.. no poprostu poziom enzo..
nie wiem kim jestes? i tu sie grubo mylisz...
wiec proponuje zkonczyc ten beznadziejny wątek i zajac sie tematem towarzysza motomyszy bo takie gadanie o twoich starych jest bez sensu.
pzdr
nie wiem kim jestes? i tu sie grubo mylisz...
wiec proponuje zkonczyc ten beznadziejny wątek i zajac sie tematem towarzysza motomyszy bo takie gadanie o twoich starych jest bez sensu.
pzdr
----------------------
----------------------
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
maly_stinkyy ja mam przestec? ja temat wczesniej zakonczylem a ten burok dalej zaczał pisac.. wiec nie bron swojego fagaska tylko patrz obiektywnie. fakt faktem ze dyskutując z wami zniszam sie do waszego poziomu ale je8ac to.jak bawimy sie w przedszkole to na całego
szczeki_yyy
po pierwsze, drogi szczęki, to gdyby Twój stary wiedział ze sie urodzisz spusciłby sie za łóżko.
po drugie twój stary przemieszczając sie po domu musi kopac tunele zebys przezprzypadek sie na niego nie zesrał jedząc obiad a na twoja matke to nawet kosmici nie chcą popatrzec.
Dirciki owszem fajne będą...
szczeki_yyy
po pierwsze, drogi szczęki, to gdyby Twój stary wiedział ze sie urodzisz spusciłby sie za łóżko.
po drugie twój stary przemieszczając sie po domu musi kopac tunele zebys przezprzypadek sie na niego nie zesrał jedząc obiad a na twoja matke to nawet kosmici nie chcą popatrzec.
Dirciki owszem fajne będą...
----------------------
----------------------