ns bitch czy dm dirt street??
ns bitch czy dm dirt street??
Krotko i zwiezle. co o nich myslicie?? dm jest tanszy(499zl) ale cierzszy i czy wytrzymalszy?? prosze o opszerne a zarazem konkretne wypowiedzi:)
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
dm-ka jest na http://skleprowerowy.com/product_info.p ... cts_id=801 i nie wiem co jest warta:D a co do dziwki(bitcha) to czy jak bym mial widly sztywne bruisera to dalo by rade??
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
-
- Kontakt:
o kruca 499 masakra...ja chce dm'a !!!pisalem tez maila do mikolaja w sprawie mlowania to powiedzieli ze sadza iz w innym malowaniu(jakie ja chce) zmeisciliby sie w normalnej zwyklej cenie:]caaacy...teraz czekam do zimy..
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
ale to troszke dzwine..na stronie http://www.dangerousmike.pl/ramy.html cena 800 zeta.....
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
wolal bym ns i rozowaale ona kosztuje 950zl a dm jest zato ciezszy o prawie pol kilo;/ faktem jest to ze jak dla mie to one obie sa ciezkie bo jezdze na dragu.. ciezko bedzie a te ramy nie sa tez za krotkie dla mnie(198cm)??
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
Hmmm...
<<UWAGA TO MOŻE BYĆ NIEOBIEKTYWNA ODPOWIEDŹ>>
Bo jestem posiadaczem Bitcha :P
DM jest 0,5 kg cieższy od dziwki?? Na www.skleprowerowy.com jest podana waga 3,4kg czyli 200g ciezszy. Widziałem go w sklepie w Katowicach i tak: spawy nieco gorsze niż NS, tylni trójkąt chudszy, ale tak po prawdzie nie do końca wiadomo jak jest z jej waga... Za 499zl bierz bo wygląda całkiem nieźle a za ta kase co mógłbyś mieć?? Kuurwa Draga...
PS. Bitch faktycznie wytrzymuje dwupółke i 178mm skoku przy codziennym nałogowym Nose Manualu i Stoopie ]:->
Ze sztywnymi widłami bedzie git. Geo każdej ramy NS 2005 jest niemal identyczne - bitch ma odrobinke dłuższy trójkąt, to Streetlegal (jeśli chodzi o ścianki w rurach) pod zwykły pakiet MTB i hakami grubości 6mm a nie 8mm jak SL i pod piaste 10mm.
Mimo wszystko nie polecam dużego amora (powyżej 150mm)
Tyle :)
<<UWAGA TO MOŻE BYĆ NIEOBIEKTYWNA ODPOWIEDŹ>>
Bo jestem posiadaczem Bitcha :P
DM jest 0,5 kg cieższy od dziwki?? Na www.skleprowerowy.com jest podana waga 3,4kg czyli 200g ciezszy. Widziałem go w sklepie w Katowicach i tak: spawy nieco gorsze niż NS, tylni trójkąt chudszy, ale tak po prawdzie nie do końca wiadomo jak jest z jej waga... Za 499zl bierz bo wygląda całkiem nieźle a za ta kase co mógłbyś mieć?? Kuurwa Draga...
PS. Bitch faktycznie wytrzymuje dwupółke i 178mm skoku przy codziennym nałogowym Nose Manualu i Stoopie ]:->
Ze sztywnymi widłami bedzie git. Geo każdej ramy NS 2005 jest niemal identyczne - bitch ma odrobinke dłuższy trójkąt, to Streetlegal (jeśli chodzi o ścianki w rurach) pod zwykły pakiet MTB i hakami grubości 6mm a nie 8mm jak SL i pod piaste 10mm.
Mimo wszystko nie polecam dużego amora (powyżej 150mm)
Tyle :)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s: