witam poleccie mi jakas dobra ramke full (dobar i tania dosc) i jakis amorek dwupolkowy (tez dobry i tani:P).......chce sie przesiasc na full ale wczesniej nie maiłem czegso atkiego......no najchetmnie to bym chciał bulita+juniorka ale o tym to moge raczej pomarzyc :( sarki brak robi swoje :(
e suntour a w sumie to czym sie różni z wyglądu ten rb od a zonea? mam a zone i kurde coś nei widze rożnicy, a zę jest przemalowany to moze koleś w ***** lecieć. BO wiemy że a zoney sie sypią- rb raczej nie
phi roznica jest spora,zacznijmy od tego ze rb jest lepiej wykonana i ma kompletnie inny wachacz i ma wiecej skoku bo 150,a pzoatym typ w hujanie leci bo to ja go sprzedaje a kupilem go od inura a przemalowalem bo byla troszke poobijana i najwazniejsza roznica rb raczej nie pekaja.pozdro600 :P
rb to zajebista rama mimo ze ma 16" to wydaje sie byc znacznie mniejsza (kiedys mierzylem, wychodzi okolo 11") , przerzcilem sie na 14" i pierwsza moja reakcja bylo co tak wysoko ta gorna rura???
Dla mnie rbacz to najlepsza tania rama z malym skokiem, do tego jedna z najtrwalszych. Rbacze przezyly nie jedne wypasne ramki z z 3 zerami i duza cyferka na przedzie :D
ja jezdzilem sezon na giancie ac1 z 2003. Ma to 160mm skoku i jak dla mnie pracuje rewelacyjnie. Z usa mozesz tanio dostac, lub popatrz na allegro. Do tego boxxer, junior (poszukaj okazji)...