RB BANDIT FR.....co sądzicie o tej ramce
Sorry,ze tak duzo postow,ale musze wyjasnic pewnie niescislosci,ramka ta nie byla wlasnoscia Bendera,Inur zakupil ja przez allegro,sam po ogledzinach jak zdejmowalem lakier nie zauwazylem nigdzie pekniec itp. takze ramka jest czysta i nikogo nie oklamalem.pzodor600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Rama nie jest ciężka, jest lekka jakna takiego fulla, jak pamiętam waży coś około 3,5 kg. Cena 850 zł to darmocha za ten sprzęt, co do zmany skoku to te propozycje, które tu podawano to półśrodki ponieważ zmieni się progresja pracy ramy - przecież to oczywiste, dajesz dłuższy damper więc wahacz zejdzie niżej, a dalej już chyba wiadomo. Wiem, że tak niektórzy robią, ale dlaczego nie zamontować odrazu 230 mm? :)
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
-
- Kontakt:
rama swietna, z przodu mozna zapakowac praktycznie kazdy amor. mialem w tej ramce shivera dc, i x-vert carbon - geo bylo ok, oraz shermana przy ktorym kat glowki byl jakby idealny. ramka w miare lekka, mozna zlozyc na niej calkiem lekka maszyne. bardzo krotka i zwrotna, nisko osadzona, dolna rura okolo 11" wiec nie ma bata zeby o nia zawadzic. jak dla mnie rama ta stoi na 3cim miejscu jesli chodzi o zwrotne fulle na ktorych mozna wszystko
www.trialshop.pl