POLICJA wróg!Mandaty dla rowerzystów!!!

ElTorro
Kontakt:

Post autor: ElTorro »

Ja miałem w środe akcje, jade sobie po rynky u nas, oczywiście pod prad, pacze Miejscy sie paczą. Mysle wbijam, pacze dalej na nich oni na mnie, chwila napięcia i ***, jeden powiedział do drugiego "niech se jedzie" bo im sie dupy ruszyc nie chciało :D:D:D:D:D Ładnie z nich polewałem :P Raz mnie Renaultem Kangoo gonili ale udało mi sie zmyknąć. pozdr i Górnik uważaj na siebie!!
Pozytyw. :. zią .:.

http://tnij.org/torro
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

Hehe ja ostatnio ucieklem dzielnicowemu:P Przykre ale nie mam zamiaru placic mu za jazde pomiedzy ludzmi na chodniku itp
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

nie wspomne ze na początku mialem sprawe w sądzie z 4 kolegami za blokowanie ulicy :D (sprawe odwołali od razu ale mielismy wezwanie na policje i do sądu :D)
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

ostatnio pod centralnym dworcem mialem gadke z prewencją i tak było:coś się zapytali ja odpowiedziałem idalej:
-chyba cie suty gryzą(PIES)
-chyba nie kolego(JA)
-nie jestem ttwoim kolegą(PIES)
-tak, a mnie suty nie gryzą(JA)
-wyluzujcie, to taki nasz "grypsik"(2PIES)

Miałem srake bo myslale mze mnie na komende zabiorą:/
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
MatiZ
Kontakt:

Post autor: MatiZ »

U Nas Też Były Podobne Przypadki,a przed wczoraj zdupcaliśmy przed PSAMI
H.W.D.P.
H.W.D.P.
H.W.D.P.
H.W.D.P.
PaTyK
Kontakt:

Post autor: PaTyK »

ehh dzisiaj mnie i kumpla zatrzymal czarnuch za to ze skoczyliśmy sobie z 3 schodkow, brudas jeden chcial wlepić 100zl a po chwili gadki powiedzial zeby nie pyskowac bo da 200zl, no kurwa normalnie jakiś pajac:D
powiedzial jeszcze ze nastepnym razem nam nie odpuści<hahaha>
po jaka cholere tylko sie zatrzymaliśmy to nie wiem:/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Policja to jedno wielki gggggg
http://dhcyc.pinkbike.com
Forest
Kontakt:

Post autor: Forest »

CH.W.D.P na biku jeszcze mnie nigdy nieścigali za to na motorze to łoooooooooooooooo nie lubie policjantów
Remember: "YOU DON'T KNOW THE POWER OF THE DARK SIDE"
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

No to ja opowiem ckliwa jak zawsze opowiastke.. Otoz tydien temu niecaly, konkretnie w niedziele, jezdzilismy z kumplami w Komorowie. Ciemno juz, godzina 21 a tu taka akcja ze w przeciagu paru minut zaczely sie za nami uganiac ze 4 radiowozy... Oczywiscie wczesniej tego samego dnia jezdzilismy caly czas co bardzo denerwuje ogolnie ludzi no bo przeciez "jak tak mozna". Normallnie suki na nas oblawe zrobily... Ktos "wazny" musial nas podpierdolic..
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Mówiłem gościowi, żę drogowka na TV4 pokazuje dobry wizerunek policji, policje w dobry mswietle a tak wcale nie jest!speczył się i powiedział że nie będzie ze mna dyskutował bo mam swoje zdanie i sam sobie na pytania odpowiadam!Powiedziałem że interesuje mnie praca policjanta ale nie poskutkowało!50zeta mniej :(
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

igortomalo wyjsciowy face masz na fotach z pinka i kitka tez smiechowa jest:D:D:D:D
ps: HWDP
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
dudas20
Kontakt:

Post autor: dudas20 »

mnie ostatnio zatrzymal (na hodnik wskoczylem) i pouczyl:
cyt.
"idz jezdzić gdzies na plac zabaw abo cos...."
ze mieszkam w dziurze to sie go pytam ale gdzi?? tu niema ani jednej sciezki row.
a on do mnie to idz nad rzeke!
nie zrozumialem go za bardzo po co on chce zebym nad rzeke z rowerem szedl. moze myslal ze mam rowerek wodny, albo po kamieniach na jednym kole, moze dirt z kamieni mialem usypac?. no ja nie wiem o co mu chodzilo ale grzecznie przytaknełem zsiadlem z roweru na chwile i se pojechal.

a wczesniej na deptaku zatrzymuja mnie dwie policjantki :
-chodz tu chodz tu! zatrzymaj sie!
-a ja do nich gońcie mnie - i odjechalem na lighta / hehe

roznie to z policja bywa
fazi

Post autor: fazi »

Pisze się CHWDP.Policja tłumaczy to sobie jako CHcę Wstąpić Do Policji.
Widzę wielu chętnych do prewencji:0
__Panracer__
Kontakt:

Post autor: __Panracer__ »

Mnie zatrzymali bo jechałem POD PRĄD PO CHODNIKU!!!! Do tej pory niewiem o co im chodziło. Bardzo lubie pana policjanta..........
http://www.pinkbike.com/photo/934498/|| gg 1868226
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Tiaa... Frajerzy sa i tyle. Matiz ale było zajebiściie w środe co?? ]:-> Dookoła centrum radiowozy napierniczały a my se rundki robiliśmy :D Nasze centrum jest GIT... wokół powiedzmy jednego prostokąta z zabudowaniami 500m x 200m jest dwupasmowa droga jednokierunkowa wiec o tyle dobrze ze jak juz myndy przejada to nie zawrócą... Ile juz mieliśmy konkretnych akcji z policja/strażą wiejską?? 3 albo 4 łapanki i chui im z tego wyszło :]
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

hehe a tak z ciekawosci sie zapytam u was w miescie tez jest taki specjalny radiowoz (duza suka) do zgarniania kolesi na bikach,deskach i rolkach?? bo u nas taki jezdzi tylko ze jest oczojebnie zolty i wiadomo kiedy spieprzac :D
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

wiele podobnych postow itd i przygod wiele i mandat tez 50 zł bo zakaz ruchu zlamalem ... i teraz jedno antidotum mam i je stosuje zawsze odjezdzam jak widze policje i jak narazie jest ok podobnie ze straza miejska ... najciezej tajniakow ominac ale i tak jakos daje rade ...
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

nie bede komentowal ale hwdp to chyba najglupszy tekst ostatnich 10 lat i gratuluje kazdemu kto sie nim posluguje, znizacie sie do poziomu dresow ktorzy z trudem potrafia zapamietac co ten skrot oznacza
www.trialshop.pl
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

trzeba jexdzic a nie zatrzymywac sie, a jak zatrzymac to konkretnie rozmawaic, zazwyczaj wszystko gra :] ja sie od jednego pana ostatnio dowiedziałem że zna moje nazwisko, że wezwał policje, że wie gdzie mieszkam i że z twarzy jestem łobuzem i pokazał mi pięscią. Jak mu powiedziałem że do synka może tak sobie mówic itp. do sobie poszedł. Inny mnie straszył bym sobie poszedł gdzie indziej bo on jest z uop i jest podobno bezkarny bo rzad sie zmienia, buahaha. Chciał mnie bic ale to gadak dobra na dzieci. Jak ochraniarz przesadza albo od gnoi wyzywa trzeba stanac wyrazniej powiedziec "słucham" albo "no to chodz" jak sie rzuca, raczej mu mina zwiędnie :) I jeszcze straznik miejski sie czepiał leciałem na brakelsie ze 30km /h sciezka cos w łapie wiazac (detki?) i przecinałem osiedlowa. A tam koles wyleciał za szybko i uciekałem w lewo (przed niego by mnie nie stuknął). Tak samo moja jak jego wina, był miejski 30m z przodu. Zdazył krzyknac tylko ze czy mam głowe na miejscu, wiec mu odkrzyknałem żeby raczej uważał bo tamten za szybko też jechał. 3s pozniej byłem 50m dalej. Mam zatrzymac sie i słuchac ich opowiesci? Nawet bym w walkamnie nie usłyszał wezwania :)
dupa.
ODPOWIEDZ