jakiego amora do 600zł??
jakiego amora do 600zł??
jakiego amora do 600zł??
do czego... jak... eh...
ble. i nie pytaj sie czemu nie odpowaidam normalnie... chociaz - napisze bo znowu bedzie ze **** bzdury pisze i wogole.
jak amor do 600 zl to zaden dobry.suntour - shit jakis malo. rst - samo za sie mowi. trudno cokolwiek polecic :|
ble. i nie pytaj sie czemu nie odpowaidam normalnie... chociaz - napisze bo znowu bedzie ze **** bzdury pisze i wogole.
jak amor do 600 zl to zaden dobry.suntour - shit jakis malo. rst - samo za sie mowi. trudno cokolwiek polecic :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
dołożysz 100 i masz u mnie super MoZo x5.5s :P 146mm skoku, tłumienie olejowe, wszelkie regulacje, golenie 30mm i takie tam:P Tutaj zdjęcie: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=191991, chyba że preferujesz coś z mniejszym skokie? Wtedy możesz mieć Marzocci Z2 z 1998r w IDEALNYM stanie:-) za 450zł (uzywany przez mojego ojca)...
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
SORRY.......:*
nie dodalem ze trzeba tez sprezyne wyjac :P( z prawej lagi - tam gdzie jest tłumienie )
powiedz kumplowi zeby to zrobil a zmienicie zdanie o tym amorQ
.....pewnie chcesz wiedziec czy teraz dobija ?? ! !
- nie ......jezdze juz na nim 2 miechy i ani razu go nie dobilem .....
......a skacze na dirtach.....street.....dropy......:D
nie dodalem ze trzeba tez sprezyne wyjac :P( z prawej lagi - tam gdzie jest tłumienie )
SORRY.......:*
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Co do MoZo.. Był on seryjnie montowany w jewdnym z modeli Specialized`a Big Hit`a (jednym z tańszych)... ma około 140mm skoku, regulacje tłumienia odbicia (pokrętło na dole goleni), reg. naprężenia (duży zakres, można praktycznie zablokować skok!). Jest to model bliźniaczy do DNM so140a (pasują wszystkie częsci zamienne, zresztą ten mozo zostł wyprodukowany na licencji DNM`a (na poszczególnych częsciach - tłumik, uszczelki - widnieje napis "DNM")... W Polsce kupić sie go nie dało, bo MoZo ma przedstawiciela dopiero od tego roku, a ten model jest z roku 2003:-)
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to szczegółowe info i zdjęcia podsyłam na maila:
crt@o2.pl
cena 750zł:)
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to szczegółowe info i zdjęcia podsyłam na maila:
crt@o2.pl
cena 750zł:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Polecam Blacka. Sam zeszłej zimy dorwałem Blacka Comp 2002 w super stanie za 600zł. Poszukaj napewno znajdziesz. Polecam www.allegro.pl i auto giełdę.
Swojego w auto giełdzie znalazłem:P
Sprzedałem go juz dawno a kupiec nadal mówi, że spox.
Amorek nie do zajechania.
Pozdroffko
Swojego w auto giełdzie znalazłem:P
Sprzedałem go juz dawno a kupiec nadal mówi, że spox.
Amorek nie do zajechania.
Pozdroffko
eeeeee.....rower...