Play Station 3
Play Station 3
Pewnie wielu z was poza jazdą na rowerze pyka w domu w jakieś gierki , macie link jak bedą wyglądały gry na nową konsole sony : http://tallah.org/video/mgs4
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
-
- Kontakt:
tylko że PS3 długo nie pożyje chyba że przed premierą wprowadzą jeszcze jakieś zmiany.podobno w tym samym czasie co premiera PS3, NVIDIA ma wypuścić karte grafiki na PC porównywalną z PS3.zresztą było to opisane jakiś czas temu na wp.pl ale nic to ,i tak czekam na GranTurismo 5 które już na PS3 będzie :))
-
- Kontakt:
Nio ja tam akurat konsol nie trawie...
Dla mnie liczy sie PC :> Bo konsole wynajda, jest fajna przez kilka miechow a potem pc ja niszczy...
A po roku czy dwoch pc'towcy dostaja slabsza graficznie gre niz mogliby tylko dlatego ze milionow nie stac na dobra grafe czy procek i nadal leca na taniej konsoli. A ze jest ich wiecej to pod nich robi sie gry. Lipa.
Dla mnie liczy sie PC :> Bo konsole wynajda, jest fajna przez kilka miechow a potem pc ja niszczy...
A po roku czy dwoch pc'towcy dostaja slabsza graficznie gre niz mogliby tylko dlatego ze milionow nie stac na dobra grafe czy procek i nadal leca na taniej konsoli. A ze jest ich wiecej to pod nich robi sie gry. Lipa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
PC!!!
Przez PS3 nie wejdziesz na forum ani gg...:)
To mnie najbardziej wkurwia że gra wychodzi najpierw na PS a póżniejjjjjjj dopiero na PC!!!
Czekałem na GTA S.A. tyle czasu.. ze u kuzyna musiałem na PS grać bo na PC jeszcze nie było :/
Kupujesz kompa 1024 mb ram
procek 3500 :)
Karta gdziesz za 1000zł i jest gites! No ale nie kazdy ma na to niestety kase:/ wie pozostaje PS.
Przez PS3 nie wejdziesz na forum ani gg...:)
To mnie najbardziej wkurwia że gra wychodzi najpierw na PS a póżniejjjjjjj dopiero na PC!!!
Czekałem na GTA S.A. tyle czasu.. ze u kuzyna musiałem na PS grać bo na PC jeszcze nie było :/
Kupujesz kompa 1024 mb ram
procek 3500 :)
Karta gdziesz za 1000zł i jest gites! No ale nie kazdy ma na to niestety kase:/ wie pozostaje PS.
-
- Kontakt:
Konsole rulezzzz.......PC top gówno do grania !! na tymy sie nie da grać !! nho chyba że w kontera. Czemu na Pc nie ma bijatyk, Czemu nie ma
szybkich wyścigów..typu Burnout 2,3 Ravenge)....na tym sie nie da grać !!
jak z bmxami o MTB
szybkich wyścigów..typu Burnout 2,3 Ravenge)....na tym sie nie da grać !!
jak z bmxami o MTB
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Kontakt:
jak technicznie !! na Chooj mi technika ja chce grac !! bo o granie chodzi chyba. Po co ja mam wiedziec ile to ma mega jak sie qrwa nie bedzie dało grać !! Ile pikseli. Może miec nawet dwa jak tylko bedzie miodne, fajne i gites.
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Kontakt:
Kurfa chodzi o zabawe, a nie oto co lepsze PC czy konsola, ja mam to i to. oBecnie mam PS2, planuje tez X kloca moze juz 360:D
I zajebiscie mnie wkurwiaja gadki PC kontra PS2, albo PS2 kontra XBOX.
A wojtek o jakich ty 400% mówisz, wes poduwage że na PS2 najlepsze gierki graficznie wychodza teraz, co do dem to trzeba gozrozniac co jest demo a co gameplay:p.
Co do długości życia, PS3 spokojnie pociagnie 5-6lat.
Ktos tam mowil ze Nvidia niedługo wypusci karte o podobnych parametrach co w PS3, i co ztego skoro prgramisci na PC olewają optymalizacje kodu gier w PC( na konsoli zawsze 50-60fpsow), i wzwiązku z tym to co w konsoli pociagnie 5 lat, na pc po 2 bedzie wymagało modernizacji.
Najlepszy przykład DOOM3 na PC trzeba niezłego kompa, a na XBoxie działa żyletka, a porownacje paramtery Xboxa i sredniego kompa:/
to jest własnie optymalizacja kodu.
Tyle drogą porównań, której nie lubie, bo PC ma też swoje zalety których nie da sie zastapić!
I zajebiscie mnie wkurwiaja gadki PC kontra PS2, albo PS2 kontra XBOX.
A wojtek o jakich ty 400% mówisz, wes poduwage że na PS2 najlepsze gierki graficznie wychodza teraz, co do dem to trzeba gozrozniac co jest demo a co gameplay:p.
Co do długości życia, PS3 spokojnie pociagnie 5-6lat.
Ktos tam mowil ze Nvidia niedługo wypusci karte o podobnych parametrach co w PS3, i co ztego skoro prgramisci na PC olewają optymalizacje kodu gier w PC( na konsoli zawsze 50-60fpsow), i wzwiązku z tym to co w konsoli pociagnie 5 lat, na pc po 2 bedzie wymagało modernizacji.
Najlepszy przykład DOOM3 na PC trzeba niezłego kompa, a na XBoxie działa żyletka, a porownacje paramtery Xboxa i sredniego kompa:/
to jest własnie optymalizacja kodu.
Tyle drogą porównań, której nie lubie, bo PC ma też swoje zalety których nie da sie zastapić!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
A PS3 bedzie miało HDMI, co znaczy że bedzie wspierało HDTV, więc jak ktos juz bedzie miał LCD TV(których ceny spadają w dużym tempie), to bedzie miał do dyspozycji obraz w standardzie 720p i 1080i co sie przekłada odpowiednio 1280x720 i 1920x1080 więc oto tez sie niemartwcie.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt:
Czarnuch
Tak tylko porownaj jak ten piekny doom wygalda na tym xbox'ie... grac sie odechciewa.
Wogole nie rozumiem jak mozna grac w jakiekowiek fpp na... padzie...
Trafil mi sie kiedys koles, ktory twierdzil, ze sa tacy co by mnie w q3 rozpykali na padzie. Tia...
Juz widze trickjumping czy nawet zwykly strafejumping na padzie, buahaha
A to, ze ta konsola przetrwa 5 lat najbardziej mnie boli, bo za 5 lat bede mial kompa ktory pociagnie 10x tyle co ta nedzna wtedy ps3, a gry nadal beda najpierw na nia, a potem dopiero na pc - bo tych z ps3 bedzie wiecej niz takich z mega kompami. I wtedy ci drudzy cierpia. Wkurwia mnie ze nie moge korzystac z mocy jaka drzemie w moim piecu, ani cieszyc sie np z pieknych textur w kolejnych GTA tylko dlatego, ze ps'ka nie daje rady, a tamtych jest wiecej wiec najpierw jest dla nich.
SYF!
Tak tylko porownaj jak ten piekny doom wygalda na tym xbox'ie... grac sie odechciewa.
Wogole nie rozumiem jak mozna grac w jakiekowiek fpp na... padzie...
Trafil mi sie kiedys koles, ktory twierdzil, ze sa tacy co by mnie w q3 rozpykali na padzie. Tia...
Juz widze trickjumping czy nawet zwykly strafejumping na padzie, buahaha
A to, ze ta konsola przetrwa 5 lat najbardziej mnie boli, bo za 5 lat bede mial kompa ktory pociagnie 10x tyle co ta nedzna wtedy ps3, a gry nadal beda najpierw na nia, a potem dopiero na pc - bo tych z ps3 bedzie wiecej niz takich z mega kompami. I wtedy ci drudzy cierpia. Wkurwia mnie ze nie moge korzystac z mocy jaka drzemie w moim piecu, ani cieszyc sie np z pieknych textur w kolejnych GTA tylko dlatego, ze ps'ka nie daje rady, a tamtych jest wiecej wiec najpierw jest dla nich.
SYF!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Jak dla mnie porownywanie konsol do pc`a nie ma najmniejszego sensu, to jak porownywanie kosza i pilki noznej ale skoro jest tu taki temat... Tak sie sklada ze jestem wiekszym fanem konsol niz pc a powod jest prosty GRY... Na pc nie zagrasz w takie tytuly jak Ninja Gaiden, Soul Calibur, MGS, Final Fantasy X, Burnout czy chociazby stary i poczciwy Tekken a sa to tylko nieliczne przyklady bo wyliczac by szlo w nie skonczonosc... Co do grania w fpp na konsoli tez nie widze przeszkod bo podlaczyc klawiature i myszke zamiast pad`a to nie problem. Kolejnym atutem konsol jest to ze nie trzeba ich cochwile modernizowac, a zeby miec pc na czasie to przynajmniej raz/dwa razy do roku trzeba cos dokupic/wymienic. Grajac na konsoli nie trzeba sie martwic ze gra nagle sie zawiesi albo konsola zrestartuje, gier nie trzeba nawet instalowac co takze jest dodatkowym +. Inna wazna rzecza jest wygoda - nie ma to jak sie rozwalic na wyrku przed tv po ciezkim dniu i relaxowac sie przygrywajac sobie na konsoli co w przypadku pc raczej jest nie mozliwe tu jestes raczej skazany na siedzenie kilkunastu cm od monitora pokurczony na krzesle a grajac na konsoli mozesz lezec, siedziec, stac (nawet na glowie). A co do tego ze twoj komp za 5lat bedzie lepszy od ps3 to co? i tak nie bedziesz mial w co grac a ja przez te 5lat zanim twoj pc dorowna konsoli bede sie cieszyl taka iloscia gier ze nie zdolam zagrac nawet w 1/10 tego co sie ukazalo. Co do problemu wydawania wiekszej ilosci gier na konsole to wydaje mi sie ze jest to raczej problem piractwa a nie popularyzacji sprzetu (sredniej klasy pc z net`em mozna spotkac w co 2 domu). Wydawanie gier na pc jest po prostu malo oplacalne bo wiekszosc (99%) uzytkownikow tej platformy jedzie na piratach, tu nie trzeba zadnych przerobek zwiazanych z utrata gwarancji itp. po prostu wkladasz pirata i mozesz grac, sprawa ta inaczej wyglada na konsolach bo trzeba je przerobic co zazwyczaj zwiazane jest z utrata gwarancji i oslabieniem sprzetu. Wiekszosc moich znajomych posiadajacych konsole gra wlasnie na oryginalach natomiast jesli mialbym wskazac jakiegos osobnika ktory w ciagu ostatniego roku czy nawet dwoch kupil oryginalna gre na pc to nie bylbym w stanie tego zrobic a to za sprawa tego ze teraz praktycznie kazdy ma polaczenie z net`em i nagrywarke.