cos dobrego dla modemowcow :/
cos dobrego dla modemowcow :/
"Nie możesz wysłać nowego postu tak szybko po poprzednim, zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie"
no to jest dobre w ***, caly dzien tu spedze zeby naskrobac 3 posty
PORAAAAACHA
gru
no to jest dobre w ***, caly dzien tu spedze zeby naskrobac 3 posty
PORAAAAACHA
gru
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
www.sutkensquad.xt.pl
a to widocznie w tym kurwa gaszczu bezuzytecznych i na *** potrzebnych opcji nie dostrzeglem Twojej wypowiedzi o boski Erenesie ;)
a ciekawy jestem jak z iloscia postow na tydzien, jest jakas blokada? nowe forum to pewnie zwiekszyli limit do 4 postow na tydzien na uzytkownika :]
pizzzzzz
a ciekawy jestem jak z iloscia postow na tydzien, jest jakas blokada? nowe forum to pewnie zwiekszyli limit do 4 postow na tydzien na uzytkownika :]
pizzzzzz
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
www.sutkensquad.xt.pl
-
- Kontakt:
coś dla modemowcow
Taak MaxDamageDA na prezydenta ! a ja na wice prezydenta( wice szefa) :D a inna sprawa ze mnie wkurza to bo mam modem(moze za niedługo kupie sobie staleczke) Docenia trud włożony w zrobienie tego gownianego forum na nowo ale to jest H*j*w* . jedno ze to oczekiwanie na dodanie posta a drugie że to forum straciło cały swoj urok i klimat !! Nikom przejrzyjże nna oczy ! Czy Ty tego nei widzisz??!?
GG: 1725215 Jelenia Góra