Wozimy ciężkie rowerki ale jak?
-
- Kontakt:
ja woze rower samochodem z 62 roku ma na bagazniku takie rusztowanko ktore idealnie sluzy do mocowania roweru gumkami (na ogol wystarczaja 3, choc na fulla uzywam 4).
zalety: bardzo szybko sie go montuje, szybko zdejmue, nie trzeba zdejmowac zadnych czesci z roweru
wady: mozna porysac lakier.... :|, na ogol rower troche wystaje po boku samochodu, wiec trzeba wziac na to poprawke.
a jak nie tym gratem, to woze honda crx w srodku, wada trzeba zdjac tylne kolo, i tapicerka moze sie podrapac, zalety - raczej brak, choc jak jest zimno to lepiej ta metoda niz wozic sie kabrioletem z rowerem na bagazniku :>
zalety: bardzo szybko sie go montuje, szybko zdejmue, nie trzeba zdejmowac zadnych czesci z roweru
wady: mozna porysac lakier.... :|, na ogol rower troche wystaje po boku samochodu, wiec trzeba wziac na to poprawke.
a jak nie tym gratem, to woze honda crx w srodku, wada trzeba zdjac tylne kolo, i tapicerka moze sie podrapac, zalety - raczej brak, choc jak jest zimno to lepiej ta metoda niz wozic sie kabrioletem z rowerem na bagazniku :>
www.trialshop.pl
No Thule Super G jest naprawdę świetnym rozwiązaniem. Tylko dlaczego tak kurewsko drogim... :/ prawie siedem stów za samą szynęAction pisze:Ja mam 3 bagażniki dachowe tzn. thule super g + 2x thule pro ride , ten super g bieże rower do 27 kilo na citroena C5 a jak jade Fordem transitem to mieści się ok. 15 rowerów 2 osoby + kierowca
Ja w firmie też mam transita osobowo-towarowego (T350). Włazi 8 osób + kierowca i z 10 rowerków. Auto jest z klimą więc i komfort spory.
My Jak Jechaliśmy Do USTRONIA w 2003r. to miałem bika na dachu pośrodku [ bo były 3 rowerki ja miaem w środku ] i na autostrodzie [ 140km/h ] tak light'owo spadł mi sobie rowerek ;D ! ! !
Wykrzywione Koło, Pogięte Soidło i Też Było Cośz V-ką
Dokładnie tak jak powiedział R@F@Ł HeHE
Wykrzywione Koło, Pogięte Soidło i Też Było Cośz V-ką
Dokładnie tak jak powiedział R@F@Ł HeHE
[url=http://dh-zone.com/]DH - Zone[/url] || [url=http://ride-zone.pl/]RiDe - Zone[/url]
-
- Kontakt:
ehh
ja transportuje bike na bagażniku na hak, małe opory powietrza, i bezpiecznie
a o hak sie niemartwie (audi A8) niemiecka dokładnosc
w aucie mamy mam taki bagażnik na tylną klape bagażnika, mocowany na paski
a jak jade z kumplami to bierzemy vito a kumpel ma przyczepke
7 ludzi do srodka i 12 bike na przyczepce (wiekszosc z nas ma po 2 bike)
i fun
najlepsze rozwiazanie to na hak jednak
ja transportuje bike na bagażniku na hak, małe opory powietrza, i bezpiecznie
a o hak sie niemartwie (audi A8) niemiecka dokładnosc
w aucie mamy mam taki bagażnik na tylną klape bagażnika, mocowany na paski
a jak jade z kumplami to bierzemy vito a kumpel ma przyczepke
7 ludzi do srodka i 12 bike na przyczepce (wiekszosc z nas ma po 2 bike)
i fun
najlepsze rozwiazanie to na hak jednak
A tam