film PSEUDOSTREETOWY z poznania
-
- Kontakt:
Dobre! :) Umiejetnosci robia wrazenie... Chcialbym tak jezdzic :)
Kawalek uzyty w tym filmie to The Analogs - Oi młodzież.
Wydaje mi sie, ze w ostatnich ~30 sekundach filmu daloby sie zmiescic jeszcze jakis kawalek. Zreszta ja sie nie znam, nie zrobilem zadnego filmu ;)
Wspolczucia dla "Dawcy organów" :D Odpowiednia koszulka na takie momenty :D
Kawalek uzyty w tym filmie to The Analogs - Oi młodzież.
Wydaje mi sie, ze w ostatnich ~30 sekundach filmu daloby sie zmiescic jeszcze jakis kawalek. Zreszta ja sie nie znam, nie zrobilem zadnego filmu ;)
Wspolczucia dla "Dawcy organów" :D Odpowiednia koszulka na takie momenty :D
-
- Kontakt:
hhhah streetuje z nami :D
W razie kłopotów z transferem itp film dostępny jest także pod adresem:
www.dtpoznan.prv.pl/[poznan]zielony_inu ... dragon.avi
Inur - manual to jak najbardziej mój żywioł :P
W razie kłopotów z transferem itp film dostępny jest także pod adresem:
www.dtpoznan.prv.pl/[poznan]zielony_inu ... dragon.avi
Inur - manual to jak najbardziej mój żywioł :P
-
- Kontakt:
filmik zajebisty tayler klassen wymiata
moglby mi ktos ta nute wyslac na maila byl bym wdzieczny
marek_zwolak@op.pl
moglby mi ktos ta nute wyslac na maila byl bym wdzieczny
marek_zwolak@op.pl
Rower ??? A co to ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O! nareszcie cos co moge pochwalic. (bez urazy, bo niektorych filmow nie widzialem - ale to co widzialem to byla padaka) Sam robie filmy, nawet jest teraz nowy na forum, i zwracam uwage, nei tylko na tricki. Wlasciwie to nawet mniej. Liczy sie plynnosc montazu, filmowania i doboru ujęć.
Tu jest wszystko ok, fajna muza. Czasem sa jakies zgrzytty (trzesie sie kamera, przejscia zle dobrane) ale miło sie oglada i moze warto by pomysleć czy w regionalnej tv wam tego nie puszczą jesli macie zakodowane w odpowiednim formacie i zachowany jest przeplot (interlace).
Ja juz od prawie 2 lat co jakis czas do regionalenej wypuszczam filmy i jest ok, wiec u was tez powinni sie zgodzic. Powodzenia i robcie filmy dalej!
Tu jest wszystko ok, fajna muza. Czasem sa jakies zgrzytty (trzesie sie kamera, przejscia zle dobrane) ale miło sie oglada i moze warto by pomysleć czy w regionalnej tv wam tego nie puszczą jesli macie zakodowane w odpowiednim formacie i zachowany jest przeplot (interlace).
Ja juz od prawie 2 lat co jakis czas do regionalenej wypuszczam filmy i jest ok, wiec u was tez powinni sie zgodzic. Powodzenia i robcie filmy dalej!
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
Kawałek do filmu jest zaporzyczony z moich zasobów i jest to The Analogs - Oi Młodzież :D
moją glebe po przeskoku przez łańcuchy wspominam nieprzyjemnie bo przez to odnowiła mi sie kontucja kostki... no ale co zrobic, no risk no fun :D (a tą Vke to przerobie na żyletki :P moze ma ktos jakas niepotrzebna magure? :D)
moją glebe po przeskoku przez łańcuchy wspominam nieprzyjemnie bo przez to odnowiła mi sie kontucja kostki... no ale co zrobic, no risk no fun :D (a tą Vke to przerobie na żyletki :P moze ma ktos jakas niepotrzebna magure? :D)