RZESZÓW - budowa toru do 4x
-
- Kontakt:
spych juz nie bedize pracowal swoje zrobil teraz musimy od bart`a skolowac koparek i skonycz tor...i pozostaja juz tylko lopaty, z tego co wiem w srode radacz zazadzil jako takie wykonczanie toru nie wiem czy bedzie koparka ale lopatami sie cos porobi...
www.dhslaves.com - Downhill Slaves Rzeszów
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
dokladnie. niech radziecka lodz podwodna spoczywa w pokoju [*]...
ehm, co do koparki, to nie wiem czy bedzie, bo maja jakies zlecenia i jest to sprawa otwarta, ale mysle, ze jesli zbierze sie nas wieksza ilosc, to damy rade skonczyc tor uzywajac lopat. tup-tusia moge oczywiscie zalatwic - nie ma sprawy. lopatami powinno isc dobrze bo ziemia jest na prawde mokra i miekka, sam bylem wczoraj na torze i jest troche blotko. do dziury nie ma co skakac, chyba ze ktos chce ladowac w kaluzy o glebokosci 20 cm... hehe. musimy zrobic jakies porzadne odwodnienie tej dziurki, bo inaczej bedzie kicha.
ehm, co do koparki, to nie wiem czy bedzie, bo maja jakies zlecenia i jest to sprawa otwarta, ale mysle, ze jesli zbierze sie nas wieksza ilosc, to damy rade skonczyc tor uzywajac lopat. tup-tusia moge oczywiscie zalatwic - nie ma sprawy. lopatami powinno isc dobrze bo ziemia jest na prawde mokra i miekka, sam bylem wczoraj na torze i jest troche blotko. do dziury nie ma co skakac, chyba ze ktos chce ladowac w kaluzy o glebokosci 20 cm... hehe. musimy zrobic jakies porzadne odwodnienie tej dziurki, bo inaczej bedzie kicha.
-
- Kontakt:
Jutro (czwartek) od 8 rano koparko-ładowarka będzie pracowała na torze. Rozpocznie od przesunięcia górki startowej i usypie ziemię na hopy na pierwszej prostej. Jeżeli starczy czasu to w ten sam dzień poprawi bandy i skończy ostatnią hope. Wszystkich chętnych do pomocy zapraszam jutro od godziny 13:30, budujemy do wieczora jeżeli zbierze się wystarczająco dużo ludzi.
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ok w sobote po kopaniu zrobimy troche zdjec bo na razie to do chu** nie podobne:) w kazdym razie tor nie bedzie zbyt dlugi, moze 200m (ciezko powiedziec bo jest pozawijany, w sobote dokladnie zmierzymy dlugosc). do skonczenia toru potrzebujemy jeszcze 10 godzin pracy koparki ale to juz miasto zalatwi. spodziewajcie sie zawodow w przyszlym sezonie:>
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!