[POZNAŃ] PFC4 PRE-TRAILER
Siemano!
motomysz - masz rację Poznań ma wielu dobrych bikerów, ale terenów do jazdek to my za bardzo nie mamy. FUK de prezident.
MaxDamageDA - tworek dorwałem jako nołnejm.. masz racje ze to thunderdomowe.. mam całe 22płyty thunderdoomów jak byś chciał :].. ten mi akurat przypasił do TEGO preCOŚTAM mały montażyk z Tristanią i Nightwishem
, PS: czy to nie ciebie mi Paul anonsowałze do nas przyjedziesz na jakiś weekendzik?
Junior - zapewniam cię że jak by ktokolwiek z ujęcia z jazdkami wjechał w ciebie z tym powerem jaki miał przy triku - to by ci sprężyna z taboreta ;] nerką wyszła.. program to szitowy adobe premiere... ale z braku laku trzeba z niego kozystać jakoś go wspomagam VDUBEm, do dźwięku używam Cool Edita i Virtual DJa i dopiero potem wstawiam do premiera (oczywiscie wersji trial) :]
Myśle ze montażem należy się przede wszytskim podniecac, bo jak sie człowiek naoogląda tych epickich produkcji za kupe siana to pozostaje jedynie niedosyt widzisz manuala po raz setny w taki sam sposób..za grube dolce... Tak że należy sie cieszyć ze w polska coś powstaje za free i może konkurować choćby montażem ze wielkimi produkjami.
poza tym to Junior żyjemy w polska i nikt nie zrobi triku który skasuje mu całego bika a on sam przy naszej służbie zdrowia bedzie kaleką do końca życia. Na 28sekundzie masz lot przez doubla (podwójny step up) urwałem tam sobie prawie całkiem lewe ramie w wielkanoc. Jest to chopa na której miech później ziom złamał sobie rękę, a za kolejny miech - inny wybił sobie zęby.. (ten ostatni nie zrzeszony... jakiś indywidualny artysta :p
Spoko, ciesze sie ze sie interesujecie bo to zawsze motywuje by coś sie działo. Przede wszystkim dzięuję za komentarze, bo one pomagają zobaczyć błędy. A zależy mi je eliminować zanim wyjdzie sama PEFCA.
motomysz - masz rację Poznań ma wielu dobrych bikerów, ale terenów do jazdek to my za bardzo nie mamy. FUK de prezident.
MaxDamageDA - tworek dorwałem jako nołnejm.. masz racje ze to thunderdomowe.. mam całe 22płyty thunderdoomów jak byś chciał :].. ten mi akurat przypasił do TEGO preCOŚTAM mały montażyk z Tristanią i Nightwishem
, PS: czy to nie ciebie mi Paul anonsowałze do nas przyjedziesz na jakiś weekendzik?
Junior - zapewniam cię że jak by ktokolwiek z ujęcia z jazdkami wjechał w ciebie z tym powerem jaki miał przy triku - to by ci sprężyna z taboreta ;] nerką wyszła.. program to szitowy adobe premiere... ale z braku laku trzeba z niego kozystać jakoś go wspomagam VDUBEm, do dźwięku używam Cool Edita i Virtual DJa i dopiero potem wstawiam do premiera (oczywiscie wersji trial) :]
Myśle ze montażem należy się przede wszytskim podniecac, bo jak sie człowiek naoogląda tych epickich produkcji za kupe siana to pozostaje jedynie niedosyt widzisz manuala po raz setny w taki sam sposób..za grube dolce... Tak że należy sie cieszyć ze w polska coś powstaje za free i może konkurować choćby montażem ze wielkimi produkjami.
poza tym to Junior żyjemy w polska i nikt nie zrobi triku który skasuje mu całego bika a on sam przy naszej służbie zdrowia bedzie kaleką do końca życia. Na 28sekundzie masz lot przez doubla (podwójny step up) urwałem tam sobie prawie całkiem lewe ramie w wielkanoc. Jest to chopa na której miech później ziom złamał sobie rękę, a za kolejny miech - inny wybił sobie zęby.. (ten ostatni nie zrzeszony... jakiś indywidualny artysta :p
Spoko, ciesze sie ze sie interesujecie bo to zawsze motywuje by coś sie działo. Przede wszystkim dzięuję za komentarze, bo one pomagają zobaczyć błędy. A zależy mi je eliminować zanim wyjdzie sama PEFCA.
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
poza tym (m!)nie "wgniata" - bardzo techniczny step up na szywniaku (racingowy bmx), 360 na fulu, zeskok na wielkość dorosłego człowieka z krawędzi pomnika na trialówce, 180 nad ponad 2mertową studzienką odpływową (pierwszy trik) i w momencie kiedy (piotras) robi kolejne 180 to prednim kołem jest już na krawęzniku kolejnego chodnika... bo sie nie inaczej nie zmieści...
kolo który robi 180 na bmx pomiędzy betonowymi słupami na tyle ze sie ledwo rower mieści..
E tam co ja bede wymieniał... trzeba sobie trailerka oblukać klatka po klatce... bo to za szybko zapierd.. :] tu.
kolo który robi 180 na bmx pomiędzy betonowymi słupami na tyle ze sie ledwo rower mieści..
E tam co ja bede wymieniał... trzeba sobie trailerka oblukać klatka po klatce... bo to za szybko zapierd.. :] tu.
-
- Kontakt:
jestem pod wrażeniem. COs co naprawde sprawia ze chce obejrzec całośc.
Ktos sie przyłożył do montaży tego trailera i mam nadzieje ze tak samo bedzie z pełną wersją filmu. O ile w trailerze latwo zachowac taki poziom, to w pelnym filmie juz trudniej, ale mam nadzieje ze sobie poradzicie.
dobrze audio zmixowane i ciekawe ujęcia, tez zmontowane przyzwoicie.
Czekam z niecierpiwościa.
Ktos sie przyłożył do montaży tego trailera i mam nadzieje ze tak samo bedzie z pełną wersją filmu. O ile w trailerze latwo zachowac taki poziom, to w pelnym filmie juz trudniej, ale mam nadzieje ze sobie poradzicie.
dobrze audio zmixowane i ciekawe ujęcia, tez zmontowane przyzwoicie.
Czekam z niecierpiwościa.
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
-
- Kontakt:
widzisz, mozna postawic na jakośc zdjęc i montaż. Ja tak robie i jest ok. Wiadomo ze nikt tu nei bedzie ryzykował rozwalenia sprzetu a tym bardziej rozwalenia siebie. Mimo to kamera czasem ludzi motywuje bardziej. Bo jak sie rozłożyc to przynajmniej to na filmie bedzie :)Śruba pisze:Myśle ze montażem należy się przede wszytskim podniecac, bo jak sie człowiek naoogląda tych epickich produkcji za kupe siana to pozostaje jedynie niedosyt widzisz manuala po raz setny w taki sam sposób..za grube dolce... Tak że należy sie cieszyć ze w polska coś powstaje za free i może konkurować choćby montażem ze wielkimi produkjami.
Fakt, montażem można konkurowac z produkcjami za kupe kasy. Nie jest to łatwe, no niby kazdy sobie mozne filmik zmontowac ale jest takie duze ALE : jednesie oglada z przyjemnością inne wylacza, bo obraz jest do dupy, kadr nijaki i montaż z kosmosu, zupelnie nei pasujący do muzy. Tego trzeba unikac jak ognia. Tobie sie udalo i jest ok. Robie filmy juz od dawna, swoje w telewizji wypracowałem, i tez kiedys zaczynalem sie w to bawic wiec wiem jak to jest z montazem :) (to dla tych co pokazuja swoje filmy na grupie - zeby sluchali dobrze uwag nt. )
Tobie trailer poszedl dobrze i czekam na pelną wersje. Mam nadzieje ze nei wypuscisz filmu dopuki nie bedzie dopieszczony na maxa pod wzgledem obrazu, montazu i sciezki audio.
Pawel M.
wow :D
"kurde profeska panie Kazimierzu" jak to ktoś powiedział w jakimś filmie :D
trailer klasyka, super złożony, fajne 180, wogole no brak mi słów, nie widziałem jeszcze czegoś podobnego jeżeli chodzi o Polskę i wogóle "podziemie"
rispect ziooooom, piona
"kurde profeska panie Kazimierzu" jak to ktoś powiedział w jakimś filmie :D
trailer klasyka, super złożony, fajne 180, wogole no brak mi słów, nie widziałem jeszcze czegoś podobnego jeżeli chodzi o Polskę i wogóle "podziemie"
rispect ziooooom, piona
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
zle mnie zrozumieliscie, bez lizania dupe i wazeliny ale mam do was pelen respekt chlopaki, wiem ze wymiatacie jka malo kto i prawda jest taka ze jesliby zrovbic ranking miast to poznan powinien byc na pierwsyzm miejscu. ja tylko mowie ze nie powalil mnie na kolana ten trejler...czekam na pelna wersje i nawet sie nie zastanawiam czy bedie fajna czy nie bo zawsze jest :] ale tak jak to wczesniej mowilem, nie mowie ze ma sie lac krew, lamanie jkosci itp. po prostu, jakos tak...pozdro
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
na WWW.street.bike.prv.pl dział FILMY-->INNE jest dodatkowy link z którego mozna zassać filmik.
^poz_dro^
śruba
^poz_dro^
śruba
-
- Kontakt: