heja wszystkim , zacząłem zapuszczać włosy , zeby wyrobić się na wakacje z dredami , i tu jest problem , zna moze ktoś jakieś odżywki (jeśli takie są :D) na szybszy wzrost włosó ?? :D z gór thx za odpowiedzi ;p
podobno smarowanie cebulą i wcieranie jajka pomaga :) ja mam długie włosy ale takich metod nie stosowałem ,ale skoro Ci bardzo zależy to spróbuj i zdaj nam relacje co o zapchu cebuli na twoich włosach myślą najbliźsi.
ja do niedawna miałem do ramion :P a co do odzywek to nie ma srodka na porost włosów ;) co do tv marketu to od tego ci predzej wypadna niz wyrosna. Najlepszym sposobem jest czeste chodzenie do fryzjera w celu podcinania końcówek (tylko powiedz fryzjerowi ze chcesz podciac tylko koncówki bo kumpel zapomniał i go koles opitolił nozyczkami )
Lepiej sie nie opieraj na teoriach typu slyszalem,nie slyszalem.Nie wiem czy faktycznie jest jakas metoda na to by wlosy szybciej rosly.Watpie.Ale idz do jakiegos salonu fryzjerskiego i zapytaj sie co sadza na ten temat.
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Ja mam dlugie hery tez kiedys mialem problem zeby szybko się ''wydluzyly'' i najlepszy sposob to czeste podcianie .A jesli chodzi o odrzywki to one nie pomoga wlosom rosnąc , jedynie je wzmocnia, nawilzą ,itd.
Hmmm. Lankru, z tego co mi wiadomo, sterydy anaboliczne nie maja sie jakos specjalnie do rozwoju wlosa. Chyba ze jakis typowy hormon za to odpowiedzialny :)
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
ervamatin 129zł + 1 butelka za free :p tyle tego tam jest jakby ptak nasrał
dobry plan jeszcze jest taki zeby podcinac te włosy (ze sie tak wyraze) z dolnej partii zeby te z czubka łba rosły na razie tylko długie :) dobrze wygląda
patrz --> Kurt Cobain
Fryzjer - częste podcinanie końcówek :P
A co do odżywek to wydaje mi się, że może być taka normalna, bo wzmacnia włosy i dzięki temu są zdrowsze i myslę, że troszkę szybciej rosną :]
A tak na pocieszenie to czytałam gdzieś, że włosy rosną średnio milimetr co dobę :P (ale niewiem czy prawda...)
niby 7 cm .... ale :P ale po zrobieniu dredów znika 1/4 długości włosów , poprostu amba fatima :P i wtedy polecają przedłużanie ;p ale to dziwnie wygląda jak masz włosy powiedzmy 20 cm a na drugi dzień masz 30 :D
<lol>