Ale macie problemy :/ Może 888r nie jest do fr i wielkich dropów ale to też zarąbisty amor, nie wiem o co wam chodzi :/ Sam bym go na pewno nie kupił, ale nie wprowadzajcie gościa w kompleksy, że sobie go kupił. Koleś chciał porady, a wy tu sobie wojnę rozgrywacie. I się ludzie dziwią, że to forum to kupa!! :/
taka jest prawda ze jest to zawalisty amor a nie kazdego z was stac i mówicie ze gówno chodź pewnie nawet nie jeździliscie ale macie opinie na temat marcocha i wsio. wiem wasze dura chodzą lepiejj... ;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
juz go mam wychodzi 2 miechy i jest bardzo fajny amorek, po za tym niedawny numer bike actiona... rower na testach zlozony na orange 223 i bomberze 888r...skoro z tegoz pisma dobrze oceniaja...
Dobra to ja juz kurwa mać nie wiem o co tu wogóle chodzi:/
Na nas. sezon kupuje nowy rower i chiałem brać 888 rc. Tylko z waszych opinii wynika ze to chodzi jak SR suntour, to jak teraz mam duro to jak kupie 888 to bedzie to samo? a moze jeszcze gorzej bedzie chodzić? A to moze duro lepiej zostawić i dospawać goleni zeby miał 200mm???
Ja nie kumam jak amorek wartości wiekszej niz 50% rowerów waszych jest ******!!!! No duro kosztuje 300zł to moze byc ******...
Oki to jak juz jest taki temat, to jaki moge kupić amorek zeby nie chodził jak SR SUNTOUR? Nie chcem nic innego niz Marzocchi! <moja opinia>
Tylko nie mówcie czasem ze kazdy bomber chodzi jak duro, bo wtedy spale te forum :DDD
ja powiem tyle ze ja wole polegac na opini na mtbr.com i innych zagranicznych serwisach bo oni maja tam troche wiecej madrzejszych rzeczy do powiedienia, 888 ja bardzo lubie i mi sie podoba, jedyne co bym wolal to nowego rs boxxer wc albo foxa 40
888 to dobry amor, smieszne ze jezdzi na nim sporo osob w dh wiec cos to znaczy natomiast "forumowicze" wiedza lepiej mimo ze niewiele osob mialo z nim do czynienia dluzsza chwile... boxxer fajny bo lekki i ladnie pracuje, a foxa 40 nie znam.
no ja tam nic nie mam kupujta co chceta koles ma 888 i chodzi tak miekko ze musi go utwardzic ... co do tego to przecie chodza sluchy ze po 2006 monstery ida kaput a pozostanie cala gama 888 od xxx do xxx
prawda jest taka, że każdy amor z wyższej półki łyknie to co musi, nawet dnm usd 180, który w porównaniu z amorkami z kąpielą wybitnie muli (sprawdzone w praktyce :).
im dluzej czytam to forum, tym bardziej mam wrazenie ze najwiecej do powiedzenia maja ci co nigdy na krytykowanym przez siebie sprzecie nei jezdizli. Radze nei traktowac tego forum i pewnych opinii powaznie. Taka dobra rada ;) pewnei ci co najwiecej krzycza jezdza na duro a 888 czy inne amory mogli conajwyzej podotykac. smieszne to jest. Nie ronei 888 czy innego amora,poprostu smieszy mie to forum ,a wlasciwie neiktorzy ludzie co tu piszą
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
No, brawo wspaniali forumowiczowie... Najebaliście 2 strony odpowiedzi i z tego co zauważyłem to na konkretny temat jest 1(słownie: jedna) odpowiedź... Ech ludzie, ludzie... :|
To jak chodzi amortyzator to jest kwestia wyregulowania, jeździłem sporo na 888rc(dobrze wyregulowanym) i chodzi jak mażenie, chciałbym go w przyszłości mieć w drugim rowerze(fullu).