ballistic ds+sztywniak??? hmm...

KURA
Kontakt:

ballistic ds+sztywniak??? hmm...

Post autor: KURA »

witam,
szukałem, ale nic nie znalazłem konkretnego. mam pytanie czy ktoś juz mial takiego seta? czy glowki nie ujebie, czy stery sie szybciej rozjebia??czy cos sie bedzie dziac z ramka??
niemam teraz kasy na amora i dlatego potrzebuje jakiegos sztywniaka, zeby czyms jezdzic. myslalem o tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64440341????
stery mam fsa pig dh pro, aaaa i wiem niestety ze sie geo pojebie.
prosze wyrarzac swoje opinie, bez jechania prosze, chce ktos jechac to niech lepiej nic nie pisze. POZDRO!!! aha max 200 stówki skołuje!!!
KURA
Kontakt:

????
xXBIKEXx
Kontakt:

Post autor: xXBIKEXx »

A wiec tak. Mam rame ballistic DS(foto w podpisie) Na poczatku jeździłem z amorkiem RST (89mm) geo było zwalone. Potem załozyłem Drop Off 130mm i jeździło sie super. Teraz sprzedałem bombowca i bede jeździł na sztywniaku ale takim zwykłym a nie podniesionym jak ten z linku i tez boje sie o geometrie ze bedzie gorzej jak z RST.
Ale za jakis czas kupuje jakiegos amorka 170-200 (nie jestem samobujca i nie wsadze takiego amor do ballistica) chodz wierze ze wytrzymał by bo główke ma solidna. Co do Uwalenia głowki to nie masz sie czym martwic bo urwac mozesz ja co najwyzej z duzym amorkiem. A ze sterami to samo co z głowka im wiekszy amor tym szybciej sie wala.
Wiec spokojnie wszystko Ci wytrzyma
Co do widelca to nie znam sie na sztywnych ale wszyscy chwala Trek busiera(czy jakos tak) A pisałem do destroyera z zapytaniem o widelce i maja być jakies nowe i mocniejsze...zobaczymy...
pozdROWER
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556
KURA
Kontakt:

dzięki, pozdro
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

www.bbt.xt.pl/ogien,JPG

zobacz mi sie jezdzilo zajebiscie i nic sie nie stalo
Rower ??? A co to ??
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

zły link

ten jest ok

www.masa.piwko.pl/ogien.JPG
Rower ??? A co to ??
kozakjoł
Kontakt:

Post autor: kozakjoł »

Ja jeździłem na Ballisticu ze sztywniakiwm i było zajebiście dopóki sie nie wyjebałem
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

<<MASA>> co to za widelec?
NooGa
Kontakt:

Post autor: NooGa »

elo mam ballistica fajną geo ma dopiero z amorkiem 120-130 ale mi sie dobrze śmiga na 109 widelec mialem 1 dzień zwykły od meridy i było zaje*biście h*jowo ale jak wsadzisz treka albo da bomba powinno być git niebierz widelca destroyera bo długo on nie wytrzyma pozdROWER.
na stalej bazie :)
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

Raczej nic sie nie powinno dziac, jednakze mialem ballistica z dj`em i glowka z niego odpadla po 1,5 roku jazdy na poczatku z rst gila, pozniej delta hl i pozniej dj ja zabil. W olsztynie sa jeszcze 2 ballistici z odpadajacymy glowkami, w tym jeden z drop offem i jeden z juniorem.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
martin17
Kontakt:

Post autor: martin17 »

hmm no wiem ze moze troche jechałem po ludziah na dh ale sorry
dobra co do tematu to mi sie jezdziło fajnie jeszcze jak masz 14 rame to wogóle extra a t te stery to mogą w dupe dostac nie chwalą ich bo a skacze na dircie ne wysoko ale chopki mają tak 1m 1 20 m
więc powinnny wytrzymac nie łam sie
pozdro dla GKKG ha (zartowałem)
nark 3ymta sie ramy
ODPOWIEDZ