dual to tutaj
dual to tutaj
PIszcie zakochani w dualu coś o tej dyscyplinie np:
triki,projekty hopek,itp
triki,projekty hopek,itp
jebac nikoma
-
- Kontakt:
KONA, a gdzie mieszkasz? Bo ja planuje wraz z Cszyvym i jeszcze kilkoma ziomkami wybudowac w okolicach miedzeszyna tor dualowy z prawdziwego zdarzenia... wszystko w rytmach, dalekie loty... zawsze przyda sie wiecej rak do lopat ;) Jakby co to wal na gadulca 2191641 ^^
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Badźcie na czasie - przerzućcie się na 4X.......dual to już przeżytek. :))))
A tak poważnie to to jest text sezonu: " ...trzeba mieć technikę wyrobioną, bo w DH to tylko sie w dół zap***dala, a tutaj... "
buhahaha, to może być tylko wypowiedź kogoś kto góry widział tylko na pocztówkach
A tak poważnie to to jest text sezonu: " ...trzeba mieć technikę wyrobioną, bo w DH to tylko sie w dół zap***dala, a tutaj... "
buhahaha, to może być tylko wypowiedź kogoś kto góry widział tylko na pocztówkach
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
najgorszy syf to hopki "racingowe". Jak na moj gust to hopka dualowa powinna byc dluga, ale tyez i wysoka! najlepiej cos w stylu stolu na kazoorce... (ew. troche dluzsze wybicie). Wkurza mnie jak wybiore sie do lasu, znajde jakas hopke , rozpedze sie do oporu i lece pol metra nad ziemia :/
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ale rufus - pamietaj ze to las a galezi na wysokosci 3 metrow scinac nie bede bo bedziesz zarypywal glowa w nia :P
jedyne co proponuje zrobic w falenicy to jakies przeszkody zwalniajace. w stylu falek itp. znacie jakies inne bajery i pomysly ?? na spowolnienie i wybicie zawodnika z rytmu co bedzie do pokonania technicznego :)
jedyne co proponuje zrobic w falenicy to jakies przeszkody zwalniajace. w stylu falek itp. znacie jakies inne bajery i pomysly ?? na spowolnienie i wybicie zawodnika z rytmu co bedzie do pokonania technicznego :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Dualowe pytanie :D
W moim miescie jest dosc duzo bikerow i chcielismy od miasta jakies miejsce i troche kasy wziac . Jesli wiecie to powiedzcie ile ziemi trzeba na zbudowanie takiej pozadnej trasy dualowej i z jakimi to sie wiaze kosztami. Bo miastu musimy jakies warunki przedstawic przeciez :P
Pzdr
W moim miescie jest dosc duzo bikerow i chcielismy od miasta jakies miejsce i troche kasy wziac . Jesli wiecie to powiedzcie ile ziemi trzeba na zbudowanie takiej pozadnej trasy dualowej i z jakimi to sie wiaze kosztami. Bo miastu musimy jakies warunki przedstawic przeciez :P
Pzdr