Tarcza
Tarcza
Witam mam pytanie jak wyczyscic tarcze! Przypakowo spadla mi na nia kapka oleju i tego nie zauwazylem i sie rozniosło na cala tarcze! I teraz mi nie hamuje! Wyczyscilem juz kolcki i tarcze rozpuszczalnikiem i taka pianka specjalna czy czym ale nie pomoglo! Co moge zrobic?
najlepiej umyc i tarcze i klocki benzyna ekstrakcyjna ...jezeli to nie pomoze to wyjac klocki polozyc na czyms polac wyzej wspomniana benzyna i podpalic :] jezeli to nie pomoze to zetrzec z umiarem papierem sciernym ..pozdro
zaraz Ci ktos napisze jak to lepiej zrobic ale nevermind :d
zaraz Ci ktos napisze jak to lepiej zrobic ale nevermind :d
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
-
- Kontakt:
Rozpuszczalnikiem lepiej nie !!! bo niektore zostawiaja wlasnie tluszcz,
Przetrzyj denaturatem, potem umyje ciepla woda z plynem do naczyn i tarcza jak nowa :D klocki polej denaturatem i potpal, wypali sie i bedzie jak nowe i teraz wystarczy dostrzec i bedzie hamowac dobrze :D Spox <ok>
Przetrzyj denaturatem, potem umyje ciepla woda z plynem do naczyn i tarcza jak nowa :D klocki polej denaturatem i potpal, wypali sie i bedzie jak nowe i teraz wystarczy dostrzec i bedzie hamowac dobrze :D Spox <ok>
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX