[Andrychów]ktoś "freereiduje"*?

JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

Iron_Man fajny sprzecior takiego pewnie tesh by mi sie nie chcialo wpychac pod gore ;p

sasquatchIron_Man troche was nie rozumiem jedziecie po sobie a jestescie z jednego w sumie niewielkiego miasta u nas jest tak ze wszyscy bikerzy sie znaja jeden pomaga drugiemu starzy ucza mlodych itd nie jest rozowo bo czasem tez sie klocimy ale ludzIe staraja sie sobie pomagac i tworzyc ekipe a u was to widze ze lipa jest z tym :/

w sumie moze to nie moja sprawa ale forum jest po to zeby wyrazac swoja opinie wiec napisalem

pozdrooo dla andrychowa od ekipy z klw
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Iron_Man
Kontakt:

Post autor: Iron_Man »

Wiesz kto zaczol jechac pierwszy ten zaczol ja tylko odpieram ataki bo to nie ja tu wyzywam ludzi od pozerow i uwazam sie za niewiadomo kogo bo mam dualowke norco!!!Dla mnie nie jest wazne gdzie te wszystkie dzieciaki i naczym jezdza,najwazniejsze ze jezdza i to sie liczy!Kazdy jezdzi gdzie mu sie podoba i nie mam do nikogo pretensji ze jezdzi na leskowiec albo po panskiej gorze!!A ktos tu uwaza ze jest nie wiedomo jakim mistrzem tylko dlatego ze chce mu sie pchac troche dalej swoj rower niz innym!AAAA i jeszcze te korzenie na Zlotej robia sie coraz mniejsze:] bo najpierw mialy 40cm a teraz tylko 30 niedlugo zejda do 10<lol> Jak chcecie zobaczyc fajne korzenie to pojedzcie do Szczyrku!Pozdroo
ODPOWIEDZ