ZAWDY (OKOLICE BIELSKA-BIAŁEJ)

suffy
Kontakt:

Post autor: suffy »

pitikuku gdzie macie ten park??
a pisaliscie do Zywca??
ciekwe jak oni teraz stoja bo słyszałem ze nie zaciekwie
ale teraz po sezonie to moze by cos odpalili :D

wiedz panowie trzeba zaczac zbierac podpisy bo samo gadanie nie wystarczy to moje gg 5145019 piszcie z kad jestescie i z kad byscie mogli zebrac podpisy

TRZEBA DZIAŁAC !!!:D
pozdrawiam <<suffy>>
suffy
Kontakt:

Post autor: suffy »

A JERZELI NIE DOSTANIEMY SPONSORA TO SAMI POSKŁADAMY SIE NA KOPARKE (MAMY ZNAJOMEGO :D) I SAMI SOBIE PORADZIMY
pozdrawiam <<suffy>>
AirKoniaK
Kontakt:

Post autor: AirKoniaK »

Jestem za tym z kumplami zlozylismy sie na koparke zrobilismy dropa fajna przelotowe i dirta kazdy z nas dal 10-30 zl ja cos to tez pomorzemy przy budowie przeciesz to bedzie sluzyc wszystkim
AirKoniaK
Kontakt:

To ustalmy miejsce i tekst ktory ma byc na kartce z podpisami i kazby niech zbiera podpisy w swojej okolicy a pozniej zaniesie sie je gdzie trzeba. W bielsku byly juz plany budowy trasy 4x i mountainbordowej byl nawet plan zrobiony przez architekta ale wszystko jakos ucichlo. raza miala byc za osiedlem złote łany.
AirKoniaK
Kontakt:

Jak sa juz plany to moze warto to wykozystac.
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

dirta mamy w mieście Bielsku Podlaskim, a za koparę wogóle nie płaciliśmy tylko pogadaliśmy w firmie z bielska co robi prace drogowe żeby nam użyczyli i nie było problemu, teraz jak co poprawiamy to też nam czasem pożyczają, z żywcem nie gadaliśmy
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
AllMountain
Kontakt:

Post autor: AllMountain »

w Wiśle na Stożku jest wyciąg krzesełkowy, a z tego co wiem to właściciel wyciągu często zgadza się na zawody (w zeszłą zime zrobił snow park),
według mnie powinien się zgodzić na zawody, w każdym bądź razie w zimie co chwile były tam zawody ale na nartach
na górze z boku trasy jest dużo miejsca, albo przez las, ale nie nartostradą
http://stozek.narty.pl/
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

jezdzil ktos na tym stozku bo ja tam bylem w zime ale nie specjalnie widzialem miejsce na traski rowerowe
ODPOWIEDZ