Jak zostac moderatorem??
motomysz wpadłeś na jeden z wrednych żartów ZŁEGO PANA ADMINA potocznie zwanego NIK0oo0O0oOM (złowrogi śmiech).
Ja musiałem przez 30 dni i nocy pisać do Nikoo00oma na gg że jest najlepszym bajkerzystą w RP, i wogóle lizać mu zadek, ale jak widać opłacało się, mam upragnioną legitke :D:D a jak laski na nią lecą :] normalnie nie moge sie opedzić jak tylko wyciągne.
Ja musiałem przez 30 dni i nocy pisać do Nikoo00oma na gg że jest najlepszym bajkerzystą w RP, i wogóle lizać mu zadek, ale jak widać opłacało się, mam upragnioną legitke :D:D a jak laski na nią lecą :] normalnie nie moge sie opedzić jak tylko wyciągne.
-
- Kontakt:
Nikom to fajny gosc zna sie na rowerach i jeszce lepiej na nich jezdzi i przy okazji jest bardzo sympatyczny i jeszce jaka fajna stronke prowadzi ogulnie to fajny typek
ps; ja tez sie znam na rowerach bardzo dobze i odziennie od 3 lat ogladam mtv mysle ze byl bym dobrym modem (nic nie sugerujac):D:D:D:D:D
nie ze bym dupe lizal ja tylko prawde mowie:D:D:D
NIKOM BLAGAM JA CHCE BYC MODEM PROSIE PROSIE PROSIE BEDE GrZECZNY BLAGAM:D:D:D:D:D:D:D
motomyszwiem ze masz sklep rowerowy czy cos takiego masz moze u siebie w sklepieprzejsciowke z bmx na mtb albo suport pod bmx na isis ( tanio ooczywiscie):D:D:D
ps: nikom blagam blagam!!!:D:D:D:D lol
ps; ja tez sie znam na rowerach bardzo dobze i odziennie od 3 lat ogladam mtv mysle ze byl bym dobrym modem (nic nie sugerujac):D:D:D:D:D
nie ze bym dupe lizal ja tylko prawde mowie:D:D:D
NIKOM BLAGAM JA CHCE BYC MODEM PROSIE PROSIE PROSIE BEDE GrZECZNY BLAGAM:D:D:D:D:D:D:D
motomyszwiem ze masz sklep rowerowy czy cos takiego masz moze u siebie w sklepieprzejsciowke z bmx na mtb albo suport pod bmx na isis ( tanio ooczywiscie):D:D:D
ps: nikom blagam blagam!!!:D:D:D:D lol
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
amstaff do kogo masz zastrzeżenia?? mów bo takie gadanie "do KOGOŚ COŚ mam" nie ma sensu.
myszek testy na "normalnośc?? a kto normalny podjął by sie modowaniu?? :>
Pedro 47 ja na przykład nie mam siostry....... ani nawet brata:P
lankru koleżanki mam ale sie nie udzilają za mnie :P
wookie85 tak taaak to sport, czasem z Inurem urządzamy nawet zawody kto więcej postów skasuje, albo przenoszenie tematów na czas.
wookie85 nie chciałbyś nim być?? taa wszyscy tak mówią a jak przychodzi co do czego to sie kolejeczka po legitke moda ustawia (bo laski na nią lecą) :P
wisnia widze że odkryłeś mój sekret. cholera wydało sie, nie jestem normalny buuuu i co ja powiem mamie?? przecież dziki czajnik wyskoczył zza kwiatka :P:P:P
dhcyc
"Raczej chodzi o to, zeby miał konstruktywne wypowiedzi" - patrz wyżej.
"i gadał z sensem" - jak wyżej
" no i coś o rowerach też wiedział" - mają dwa koła....dobrze???
" byle kogo wkońcu nie wezmie nasz great nikom " - masz racje byle kto mi nie płaci, nie robi lasek i sie nie podlizyje (nawiązując do przedmówców)
Pozdro!!
myszek testy na "normalnośc?? a kto normalny podjął by sie modowaniu?? :>
lankru koleżanki mam ale sie nie udzilają za mnie :P
wookie85 tak taaak to sport, czasem z Inurem urządzamy nawet zawody kto więcej postów skasuje, albo przenoszenie tematów na czas.
wookie85 nie chciałbyś nim być?? taa wszyscy tak mówią a jak przychodzi co do czego to sie kolejeczka po legitke moda ustawia (bo laski na nią lecą) :P
wisnia widze że odkryłeś mój sekret. cholera wydało sie, nie jestem normalny buuuu i co ja powiem mamie?? przecież dziki czajnik wyskoczył zza kwiatka :P:P:P
dhcyc
"Raczej chodzi o to, zeby miał konstruktywne wypowiedzi" - patrz wyżej.
"i gadał z sensem" - jak wyżej
" no i coś o rowerach też wiedział" - mają dwa koła....dobrze???
" byle kogo wkońcu nie wezmie nasz great nikom " - masz racje byle kto mi nie płaci, nie robi lasek i sie nie podlizyje (nawiązując do przedmówców)
Pozdro!!
o wlasnie, zeby byc modem trzeba byc jedynakiem ?
moj czajnik jest za duzy, albo kwiatek za maly, bo jak sie czai za kwiatkiem to zawsze wiem ze za chwile wyskoczy... :/Paul pisze:wisnia widze że odkryłeś mój sekret. cholera wydało sie, nie jestem normalny buuuu i co ja powiem mamie?? przecież dziki czajnik wyskoczył zza kwiatka :P:P:P
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Paul wieć gdybym ja byl modem to dalbym Ci go jedynie za okazaniem conajmniej dostatecznej* zawartości wazeliny w opakowaniu.
* - ilość wystarczająca do pokrycia męskiego członka i wejścia w odbyt (zwieraczy)
O tym kto by smaorawał człona a kto odbyt chyba pisać nie musze :P
Paul wieć gdybym ja byl modem to dalbym Ci go jedynie za okazaniem conajmniej dostatecznej* zawartości wazeliny w opakowaniu.
* - ilość wystarczająca do pokrycia męskiego członka i wejścia w odbyt (zwieraczy)
O tym kto by smaorawał człona a kto odbyt chyba pisać nie musze :P
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: