Witam, było na co popatrzeć, foty lecą już na freeridersów do folderu UPLOAD\Kontynuacja Masy Krytycznej vol.4 nie poprawiałem, nie rozjasniałem, jak ktoś będzie chał sam to zrobi, nowe zdjecia zaczynają sie od IMG.
a ja sie ciesze szczegolnie... bo jeszcze w zyciu nic nie wygrałem a tu jeb plecak... fajnie fajnie... to mnie zmotywowało.. i na nastepnej masie pokaze cos lepszego.... aaaaaaa nawet nie wiecie jak sie ciesze:D:D:D:D
Ajjj impreza była zajebista :] wielka szkoda ze sie agregat popsuł :D ale ogolnie super :] szkoda ze nie bylo nagord typu 'koszulka frajera' albo ;najbardziej złomiarski sprzęt' :D jak an superlidze :P Nie moge sie doczekac nastepnej masy :P
nooo masa była konkretna !! co do fotek to zaczekajcie 1-2 dni wszyscy je ulokują na serwerach lub stronach i bedziecie mogli zobaczyc. Pozdro dla wszystkich uczestników masy :D
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
No imprezka była zajebista :P
nawet nagrode wygrałem ( pozdro dla Anałany :D ) , fajnie wywołany byłem: Koles na Białym destroyerze ............ z zółtą kierownicą :P
hehe
Kiedy bedzie następna masa ?
bo mi sie zajebiscie podobało , jak bedziecie dawac foty to wrzóccie do nowego folderu z inną nazwą bo tam juz niewiadomo co jest z jakiej masy :P
pozdro
a ja ciagle meczylem ta zielona i ciagle niedoloty ;D ale juz kilka razy sie udalo przeleciec ;D Przednia zabawa szkoda ze musialem sie zmyc przed 15.30, ale trudno, za 2 tygosy kolejna? no i Lyra moze w koncu by sie przelamala chociaz z malutkiej chopeczki na koncu obok stolika :>>>
ja proponuje zwiekszyc czestotliwosc Masy, Co 2 tygosy byloby zacnie, choc potem bedzie coraz mniej osob. Ale warto sprobowac ;) NO a co do lyry to gratuluje ;) hmm mam nie zalowac czyli byla jakas gleba? :D