Link do strony z tanimi obręczami.
Link do strony z tanimi obręczami.
niedawno ~około 1 miesiąca temu, był topik, i podany adres do strony gdzie DM24 sa po 69zł , SingelWide po 159zł i itp. Prosił bym o podanie jego bo w szukaczy nie moge znaleść. Thx.
Prawdopodobnie chodzilo ci o to www.markus.wroc.pl/sklep/
Ale ja tam do nich pisalem bo chcialem obrecz kupic to nik nie odpisal. Tego sklepu juz raczej nie ma...
Ale ja tam do nich pisalem bo chcialem obrecz kupic to nik nie odpisal. Tego sklepu juz raczej nie ma...
http://www.pinkbike.com/photo/844632/
-
- Kontakt:
ten sklep hmm to jesli kogos interesi to byla wyprzedaz gosciu likwidowal shopa ... potem sie przeniosl i myslalem ze jednak pozyje ale teraz widze ze juz nie chociaz na twoim miejscu moze zadzwon na numery podane na stronie i zapytaj sie czy cos maja z towaru owego sklepu a noz trafisz ze beda te obrecze...
Nie znam ich adresu na necie (nie wiem czy maja wogole www) ale jest w jeleniej w blaszaku tani sklep..nie jestem pewnien czy single wide w takiej cenie ale dm24 jest po 69 zl i maja w *** innych tanich czesci..Ale jezeli nie ma w necie to watpie zebys specjalnie jechal do jeleniej po glupia obrecz :)
jezeli chcesz dabra tania obrecz to kup vuelte excalibur dh za 65zl na www.rowerowy.com
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
pierdolcie ten sklep
3 tyg temu zamowilem obrecz
czekam i czekam i nic
mail czy juz wyslali obrecz
tak oczywiscie ale pomylili adresy i poszla gdzie indziej
mija znow tydizen i nic
dzwonie do nich ,okazuje sie ze strona to jedno a sklep w rzeczywistosci to drugie
dali mi nr do szefa pytam sie co jest grane ,mial oddzwonic pracownik i nic
znow do szefa
wreszcie odpowiedz ze tej obreczy co zostala wyslana gdzie indziej i juz wrocila nie ma
stracilem prawie 4 tyg,w tym czasie ktos kupil ostatnia taka obrecz jaka byla w harfie i juz 317disc czarnych na 32otworki w kraju nie ma
przez ****** markus.wroc.pl ja tez jej nie mam
3 tyg temu zamowilem obrecz
czekam i czekam i nic
mail czy juz wyslali obrecz
tak oczywiscie ale pomylili adresy i poszla gdzie indziej
mija znow tydizen i nic
dzwonie do nich ,okazuje sie ze strona to jedno a sklep w rzeczywistosci to drugie
dali mi nr do szefa pytam sie co jest grane ,mial oddzwonic pracownik i nic
znow do szefa
wreszcie odpowiedz ze tej obreczy co zostala wyslana gdzie indziej i juz wrocila nie ma
stracilem prawie 4 tyg,w tym czasie ktos kupil ostatnia taka obrecz jaka byla w harfie i juz 317disc czarnych na 32otworki w kraju nie ma
przez ****** markus.wroc.pl ja tez jej nie mam
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)