Link do strony z tanimi obręczami.

xxxxxx
Kontakt:

Link do strony z tanimi obręczami.

Post autor: xxxxxx »

niedawno ~około 1 miesiąca temu, był topik, i podany adres do strony gdzie DM24 sa po 69zł , SingelWide po 159zł i itp. Prosił bym o podanie jego bo w szukaczy nie moge znaleść. Thx.
pa3c
Kontakt:

Post autor: pa3c »

Prawdopodobnie chodzilo ci o to www.markus.wroc.pl/sklep/
Ale ja tam do nich pisalem bo chcialem obrecz kupic to nik nie odpisal. Tego sklepu juz raczej nie ma...
http://www.pinkbike.com/photo/844632/
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Acha. Dzięki.
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

ten sklep hmm to jesli kogos interesi to byla wyprzedaz gosciu likwidowal shopa ... potem sie przeniosl i myslalem ze jednak pozyje ale teraz widze ze juz nie chociaz na twoim miejscu moze zadzwon na numery podane na stronie i zapytaj sie czy cos maja z towaru owego sklepu a noz trafisz ze beda te obrecze...
Gała
Kontakt:

Post autor: Gała »

Nie znam ich adresu na necie (nie wiem czy maja wogole www) ale jest w jeleniej w blaszaku tani sklep..nie jestem pewnien czy single wide w takiej cenie ale dm24 jest po 69 zl i maja w *** innych tanich czesci..Ale jezeli nie ma w necie to watpie zebys specjalnie jechal do jeleniej po glupia obrecz :)
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

jezeli chcesz dabra tania obrecz to kup vuelte excalibur dh za 65zl na www.rowerowy.com
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
DENI
Kontakt:

Post autor: DENI »

pierdolcie ten sklep
3 tyg temu zamowilem obrecz
czekam i czekam i nic
mail czy juz wyslali obrecz
tak oczywiscie ale pomylili adresy i poszla gdzie indziej
mija znow tydizen i nic
dzwonie do nich ,okazuje sie ze strona to jedno a sklep w rzeczywistosci to drugie
dali mi nr do szefa pytam sie co jest grane ,mial oddzwonic pracownik i nic
znow do szefa
wreszcie odpowiedz ze tej obreczy co zostala wyslana gdzie indziej i juz wrocila nie ma
stracilem prawie 4 tyg,w tym czasie ktos kupil ostatnia taka obrecz jaka byla w harfie i juz 317disc czarnych na 32otworki w kraju nie ma
przez ****** markus.wroc.pl ja tez jej nie mam
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
ODPOWIEDZ