Single czy z przerzutą
ja jeżdże na singlu i go polecam. Jednak to rozwiązanie ma swoje plusy i minusy .... w zależności od tego w jaki sposób jeździsz. Napewno na singlu się nie pościgasz, ciężko z podjazdami, no i musisz dobrze dobrać stosunek przedniej i tylnej koronki. A plusy .... tani, cichy, bezobsługowy, nie urwiesz haka, ani przerzutki. Ja jestem zadowolony. Pozdrawiam
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
dokladnie, ja smigalem na przezutce no i jezdzilo sie dobrze dopoki nie zaczyna sie jezdzic hmm... moze nie tyle ze hardkorowo ale poprostu ostrzej, przezutka zaczyna lapac luzy i wkurza to:/ jezeli stac Cie na kupno dobrej przezutki, jakiegos napinacza to smialo mozesz wziac przezutke
ja jednak po upadku przez przezutke bo mi przeskoczyla:/ postanowilem ze zmieniam na singla no i to zrobilem, na poczatku moze bylo dziwnie ale teraz jest super,polecam
plusy i minusy wypisalKaKTuSSSS
ja jednak po upadku przez przezutke bo mi przeskoczyla:/ postanowilem ze zmieniam na singla no i to zrobilem, na poczatku moze bylo dziwnie ale teraz jest super,polecam
plusy i minusy wypisalKaKTuSSSS
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
jak jezdzisz street dirt to bier singla nie ma sie co zastanawiac. chyba ze ci sie bedzie zle jezdzic (kazdy ma swoje upodobania). plusy i minusy obu pantentow zostaly juz opisane...
ja mam singla jezdze steet/dirt i jest ok... ale na wycieczke na singlu sie nie wybieram.
ja mam singla jezdze steet/dirt i jest ok... ale na wycieczke na singlu sie nie wybieram.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
-
- Kontakt:
Re: Single czy z przerzutą
To zalezy od twojego stylu i kasy, jak masz kase to dopasowujesz sprzet do swojego stylu, a jak kasy nie masz to dopasowujesz sie do tego sprzetu jaki masz.hilar pisze:Qrde...co wybrać singlespeed-a czy przerzutkę? mam rame DARTMOOR-a
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gismo zależy od kół i stylu jazdy ja jeźdze street/dirt plus pedal kicki i mam 32-14 na 24" kołach, jak będziesz robić kicki to weź sobie 16, albo nawet 18, a jak jakieś gapy czy większe hopki to 14, zależy też od tego jak silne masz nogi :] ja akurat jestem słaby w nogach :( a są tacy co na moim rowerze whellie z miejsa robili ;]
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D