Odtwarzacze mp3
-
- Kontakt:
Zwykle maja rozne bajery, kolorki podswietlenia wyswietlacza itp... Jako brylok moga byc fajne :D Kilka podstawowych wad takich wynalazkow: USB 1.1 (zapelnienie pol GB moze trwac kilkanascie minut...), trzymaja baterie kilkadziesiat min, jakosc dzwieku jak z adapteru :D
Sam nigdy nie mialem odtwarzacza z takiej polki, ale sporo czytalem swego czasu (zanim zdecydowalem sie na MuVo) i doszedlem do wniosku, ze lepiej zaplacic troche wiecej, ale miec pewnosc co do sprzetu, gdyz bedzie mi on dobrze sluzyl przez dlugi okres czasu... :)
Sam nigdy nie mialem odtwarzacza z takiej polki, ale sporo czytalem swego czasu (zanim zdecydowalem sie na MuVo) i doszedlem do wniosku, ze lepiej zaplacic troche wiecej, ale miec pewnosc co do sprzetu, gdyz bedzie mi on dobrze sluzyl przez dlugi okres czasu... :)
panowie ja muVO tx kupowalem przez allego 12 sierpnia i za 256 mb zaplacilem 213 złoty. wersja bez radia, a teraz ta sama wersja kosztuje niecale 190 złoty wiec ceny tego typu sprzetu leca na łeb na szyje, wiec nie opłaca sie kupowac sprzetu nieznanej firmy.
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
Tani sprzęt:
-pękają szybki
-psują się (kolega trafił na model który psuje się średnio raz na miesiąc, ale nie ma problemów z wymianą)
- baterie nie trzymają
- gorsza jakość dźwięku
-brak supportu technicznego
Znajomy kupił odtwarzacz mp 3 na allegro 512 mb z kolorowym wyświetlaczem i baterie trzymają, aż 3 godziny :D
-pękają szybki
-psują się (kolega trafił na model który psuje się średnio raz na miesiąc, ale nie ma problemów z wymianą)
- baterie nie trzymają
- gorsza jakość dźwięku
-brak supportu technicznego
Znajomy kupił odtwarzacz mp 3 na allegro 512 mb z kolorowym wyświetlaczem i baterie trzymają, aż 3 godziny :D
Ten thompson ciekawym byc sie zdaje. Pytanie czy ma dyktafon - nie pisza.gismo pisze:ja polecam Thomson Lyra PDP2556
www.skapiec.pl - niestety malo firm.
Nie badz gnidom poczuj freedom
nie chce mi się teraz szukać na allegro, ale poszukaj słuchawek Sony (douszne) takie po 50 zeta z wypustką douszną, bardzo fajnie chodza, basik fajny no i głośnekapkama pisze:No to co z tymi sluchawkami Panowie ? Co polecacie :)
philipsa odradzam, słabe, ciche, miękkie
panasonic po środku, zwyczajne słuchawki
Sony robi świetne słuchawki do przenośnych rzeczy , w końcu siedzą w tym trochę czasu
-
- Kontakt: