piasta XT tył pod tarcze
piasta XT tył pod tarcze
Witam!!!!
Chcialem zapytac ile osob ma tą piaste i jak jest mocna! Lubię FR i XC!!! Jak czesto ją trzeba serwisowac??? Jak jest jej cena dokladna??
Chcialem zapytac ile osob ma tą piaste i jak jest mocna! Lubię FR i XC!!! Jak czesto ją trzeba serwisowac??? Jak jest jej cena dokladna??
????
:D Mialem ten temat zalozyc przed chwila ..
Mam zamiar kupic te piasty w przeciagu najblizszych 2 tygoni, wedlog moich ulubionych servisantow w Pogotowiu Rowerowym :
" Bedzesz mienial rowery a kola bedziesz przekladal do nastepnych bikow"
Wiekszosc osob ktore pytalem o nie wypowiada sie o nich w samych superlatywach , jest to prawie najwyrzszy model shimano i mysle ze beda warte swojej ceny :)
Tak przy okazji : Czy ktos nie ma do sprzedania kompletu piast XT disc na 36szprych (nowe oczywiscie) po cenie lepszej niz sklepowa :)
Jak by co to gg:3896762
Mam zamiar kupic te piasty w przeciagu najblizszych 2 tygoni, wedlog moich ulubionych servisantow w Pogotowiu Rowerowym :
" Bedzesz mienial rowery a kola bedziesz przekladal do nastepnych bikow"
Wiekszosc osob ktore pytalem o nie wypowiada sie o nich w samych superlatywach , jest to prawie najwyrzszy model shimano i mysle ze beda warte swojej ceny :)
Tak przy okazji : Czy ktos nie ma do sprzedania kompletu piast XT disc na 36szprych (nowe oczywiscie) po cenie lepszej niz sklepowa :)
Jak by co to gg:3896762
Be fast or be dead
Re:XT
tez polecam te piasty, miałem LXy, kupione juz jeżdzone ostro prze zawodnika XC, potem ja 2 lata na nich dawałem i jeszcze je sprzedałem... nie miały rzadnych luzów...
Wystarczy, że od czasu do czasu rozkręcisz, posmarujesz i skręcisz trak żeby luzów nie mialy i będa Ci służyć wieki...
Wystarczy, że od czasu do czasu rozkręcisz, posmarujesz i skręcisz trak żeby luzów nie mialy i będa Ci służyć wieki...
"Hey ho lets go!"
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Yoyoy
Yoyoyoyoyo wam...zdawalo mi sie ze uz odpisywalem na podobnego posta 9na nowym forum)...ale mam dobry humor to odpisze jeszcze raz......
Kolega ma Komplet i sobie chwali, ja tez je chwale...kreca sie slicznie (troche mniej slicznie jak pointy), ale wkoncu to kulki (ale jakie)....Polecamy Goraco :)
Kolega ma Komplet i sobie chwali, ja tez je chwale...kreca sie slicznie (troche mniej slicznie jak pointy), ale wkoncu to kulki (ale jakie)....Polecamy Goraco :)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Odzradzam kupowania piast Shimano, jak narazie to dla mnie maja za slaby poziom na swoja cene. Shimano XT pod tarcze (juz nie wspomnie o nizszych modelach) łapie luzy szybko, łozyska sie przecieraja i potem sie nie kreci. Naprawde nie redzie ci inwestowac w te piasty, nie sa warte swojej ceny. Kup sobie Cerit (lekka i bardzo mocna) Dabomb Hs-F (ciezsza ale bardzo mocna i w dobrej cenie).
t_jaworze, skad ty sie urwałeś jasiu??nie pomyliło ci sie coś?? mam ta piaste startuje w pp dh, i jestem bardzo zadowolony, nie złapała luzów kręci siie super, łozyska mi sie <hahaha> nie przetarły, i chyba to prędko nie nastąpi... czy ty wogule wiesz jak wyglada piasta rowerowa od środka?? bo może widziałeś plastikowe piasty w makrocash'ach i wydaje ci sie ze są super i lekkie i wogule, zastanów sie najpierw jak coś napiszesz, bo właśnie bodważyłeś kilkadziesiat lat doswiadczeń japończyków w konstruowaniu sprzetu mechanicznego wszelkiej maści... zastanów sie nad sobą, poważnie radze.
pozdrawiam, a piaste polecam.
pozdrawiam, a piaste polecam.
Piasty Xt na obreczach Double Wide rocznik 2002. Po roku zlapaly luzy i sie slabo kreca , nie rozbierane przezemnie (sa uszczelniane labiryntowo to nic w nich nie robie). Nie powiem ze nieda sie na nich jezdzic ani ze sa strasznie slabe ale nie warte swojej ceny.Uwazam ze warto kupic cos innego i dalej trzymam sie mojego zdania.Nie polecam piast shimano, ale inne czesci tej firmy jak najbardziej.
Mam STX na tyle od 2 lat, [ wczesniej byly jeszcze jezdzone przez xc motacza..] piasty dopiero niedawno zlapaly jakies luzy, ale dalej kreca sie swietnie:/ [ gdyby nie to ze przez te loozy skacze mi lancuch , bo kaseta lata ,] to pewnie bym jej nie zmienil
A btw , nie ma ktos na zbyciu piasty na tyl?? [ pod 8-9 ] i disc?
A btw , nie ma ktos na zbyciu piasty na tyl?? [ pod 8-9 ] i disc?