PRZECZYTAJ TO KONIECZNIE !!!
PRZECZYTAJ TO KONIECZNIE !!!
Siemka,
chciałbym poruszyć temat który już był poruszany dawno temu.
Mianowicie wszyscy nażekają na brak chętnych firm do sponsoringu młodych :) talentów.
Myśle że powinniśmy wspierać firmy KTÓRE już sponsorują ... naprzykład ja od kąd śmigam .... kupuje sobie dużo częściej niż kiedyś Red-Bull'a ... bo wiem że sporo ta firma wsadza kaski w sporty extremalne ... i dzięki tej firmie dużo więcej się dzieje... albo jak ide do sklepu i mam do wyboru jakis napój innej firmy i Mountain Dew to wybieram Mountain Dew bo wiem że w RMF FR team sporo wsadzają kaski dzięki czemu polska ma "jakieś" wyniki...
Zacznijmy wspierać FIRMY które WSPIERAJĄ NAS!!!
chciałbym poruszyć temat który już był poruszany dawno temu.
Mianowicie wszyscy nażekają na brak chętnych firm do sponsoringu młodych :) talentów.
Myśle że powinniśmy wspierać firmy KTÓRE już sponsorują ... naprzykład ja od kąd śmigam .... kupuje sobie dużo częściej niż kiedyś Red-Bull'a ... bo wiem że sporo ta firma wsadza kaski w sporty extremalne ... i dzięki tej firmie dużo więcej się dzieje... albo jak ide do sklepu i mam do wyboru jakis napój innej firmy i Mountain Dew to wybieram Mountain Dew bo wiem że w RMF FR team sporo wsadzają kaski dzięki czemu polska ma "jakieś" wyniki...
Zacznijmy wspierać FIRMY które WSPIERAJĄ NAS!!!
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Popieram idee kupowania w firmach które sponsorują sporty rowerowe. Ale to niech będą polskie firmy rowerowe np. DC czy NS a nie Redbull bo jak dla mnie kupowanie Redbulla czy MD mija się z celem bo to piją wszycy, więc firma ma możliwość zebrania funduszy na wszystkich grupach docelowych, a polskei firmy zarabiają przede wszystkim na nas.
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
bueheh smiszny topic a idea warta kupy :P tak jak napisal Śledziu nie warto bo duze koncerny i tak specjalnie nie uzalezniaja sponsoringu od wysokosci sprzedazy choc napewno jedno z drugim moze byc jakos powiazane.
Ja tam wole kupowac cos polskiego - zawsze jak jest do wyboru amerykanskie scierwo smierdzace komercha albo cos naszego to biore to drugie :D
Kupujac swoje dajesz prace :]
Ja tam wole kupowac cos polskiego - zawsze jak jest do wyboru amerykanskie scierwo smierdzace komercha albo cos naszego to biore to drugie :D
Kupujac swoje dajesz prace :]
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Tak "Śledziu" ale podałem za przykład tamte firmy... NS jak najbardzeij można wspierać ale DC :) zarabia taką kase że itak daje bikerom w osraci sponsoringu zawodów DUŻO DUŻO za mało... przecież DC sprzedaje swoje dzbanki znaczy się ramki .. na całą europę... a kasky ma w *** i więcej :)
Pozdroooo :) zacznijmy wspierać wspierających!!! :)
Pozdroooo :) zacznijmy wspierać wspierających!!! :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Nemero za przeproszeniem ********** jak pokrecony:z ktorej strony Duncon ma w **** kasy??Jak myslisz dlaczego z jednego wlasciciela 4 czy 5 lat temu w tej chwili jest ich zdaje sie 3?Bo z powodu braku kasy Piotrek sprzedal czesc udzialow zeby umozliwic firme rozwoj na co potrzeba pieniedzy ktorych nie mial w potrzebnej ilosci.Ze eksportuje-no to co?Ze meic dobrze rozwinieta siec zagranica tez trzeba wylozyc troche kasy nie ma nic za free.A i ostatnia rzecz-jak myslisz dlaczego przeniesli sie na wilczy stok?OSZCZEDNOSCI..faktycznie-maja w **** kasy...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
A co do wyborów. Żadna partia (z tego co mi wiadomo) nic nie wspominala o sportach. Nawet niekojażących się z rowerem. Wszyscy by chcieli zeby Polska była dobra w piłe ale jak to ma być skoro w Polsce nawet normalne stadionu nie ma a który ma jakiś badziewny klub w 3lidze hiszpańskiej...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]