Wybór nowego tele
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moim zdaniem to warto teraz kupić sl45i ! zmiana softu i wypas telefonik możemy zmieniać w nim co nam się podoba, do tego mamy mp3 i możemu wsadzić karte nawet 512mb :) ( standardowo jest 32mb)
a tela można wyrwać już na 150zł :)
czasem się wiesza ale jak ja mam wgranych około 100 gierek na karcie 32mb i do tego pare mp3 to karta jest przepełniona i tel nie wyrabia ...rozwiązanie?? kupić większą karte co chce niebawem uczynic :)
a tela można wyrwać już na 150zł :)
czasem się wiesza ale jak ja mam wgranych około 100 gierek na karcie 32mb i do tego pare mp3 to karta jest przepełniona i tel nie wyrabia ...rozwiązanie?? kupić większą karte co chce niebawem uczynic :)
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
marzenie? 6600, mam 7650 tez wypasiona. zadnego sony ericssona, zadnej motki, zadnego siemensa. tylko nokia i dodatkowo z symbianem. nic wiecej nie trzeba. podejrzewam ze nigdy w zyciu bym nie chcial zmeinic 7650 ale pamiec 4mb to troche malo :| za to 6600 jest idealem. symbaian i wymienna pamiec. miod
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
miałem przez 2 tygodnie telefon z orange<zanim jeszcze orange zostal wprowadzony do PL> był to philips 362. Jak za tą cene<460pln z kartą orange> jestto zajebisty telefonik.Wychodzą fajne fotu ktore można wysłac irda przez podczerwien ma niecałe 6mb pamieci flesz ktory mogl słożyc za 10sekundową latarke i taki tambajery.Za ta kase polecam i jeszcze ma podobny wygląd do nowych se jak np k700
lej na mÓr!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Siemens SX1, jest na symbianie z telefonem mozna zrobic wszystko
- mp3,ogg,wav,wma ( słuchanie na słuchawkach i przez głosnik telefonu )
- radio ( ---//--- )
- emulator gier z game boya
- emulator gier z noki n-gage
- wymienna pamięc ( karty mmc do 1gb )
- duzy wyświetlacz
- mozliwośc kręcenia filmów i robienia fot
- odtwazanie filmów divixr'y , mpg, 3gp, avi... etc ( wraz z txt do filmu )
- z telefonu mozna zrobić sobie pilot do telewizora ;-)
- irda , blututh i inne wynalazki
~500zł /
...telefon funkcjami nie ma sobie równych, zadna nokia nawet 6600 pada przynim ( nie odtwarza plików mp3... :-/ )
POLECAM bierej sx1 :-P
- mp3,ogg,wav,wma ( słuchanie na słuchawkach i przez głosnik telefonu )
- radio ( ---//--- )
- emulator gier z game boya
- emulator gier z noki n-gage
- wymienna pamięc ( karty mmc do 1gb )
- duzy wyświetlacz
- mozliwośc kręcenia filmów i robienia fot
- odtwazanie filmów divixr'y , mpg, 3gp, avi... etc ( wraz z txt do filmu )
- z telefonu mozna zrobić sobie pilot do telewizora ;-)
- irda , blututh i inne wynalazki
~500zł /
...telefon funkcjami nie ma sobie równych, zadna nokia nawet 6600 pada przynim ( nie odtwarza plików mp3... :-/ )
POLECAM bierej sx1 :-P
-
- Kontakt:
rzeczywiscie masta blasta...zajebisty. szkoda ze klawiszy z numerkami nie umiescili pod bateria byloby jescze wygodniej. pomylony pomysl, ciekawe jak tu napisac smsa. lipa toitalna, a chcialem zauwazyc ze nokia 6600 ma odtwarzacz mp3 tylko trzeba sobie go wgrac co chyba w symbianie nie jest takie trudne? po drugie sx1 ma gorszy wyswietlacz a po trzecie to zawsze bedzie siemens i tylko siemens.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647