rama pitbull
rama pitbull
Witam!!
Mam pytanko chce kupic rame DC pitbull ale nie wiem zabardzo jakiwsadzic do niego amorek? bede jezdzil w street-cie pomuszcie mi!!!
Dzieki!!!!!:D
Mam pytanko chce kupic rame DC pitbull ale nie wiem zabardzo jakiwsadzic do niego amorek? bede jezdzil w street-cie pomuszcie mi!!!
Dzieki!!!!!:D
na street proponuje 130 mm sam mam i jezdzilo sie wypasnie :)
http://putfile.com/pic.php?pic=9/26113344314.jpg&s=x1
http://putfile.com/pic.php?pic=9/26113344314.jpg&s=x1
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Tleszekeee ramka moze i dobra ale nie bierz jej do streetu, za taka cene kupisz cos lepszego do streetu, nie chodzi mi nawet o streetlegala, poprostu wydaje mi sie ze do streetu nie warto jej brac
wolalbym juz bardziej wziac DM street dirt pod korbe bmx, czy juz nawet tego NS-a, to bedzie mocniejsze, trwalsze, geometria bardziej nadaje sie do streetu
wolalbym juz bardziej wziac DM street dirt pod korbe bmx, czy juz nawet tego NS-a, to bedzie mocniejsze, trwalsze, geometria bardziej nadaje sie do streetu
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a moze kup jakas inna rame? chyba, ze lubisz czesto zmieniac :P w naszych pieknych czasach jest tyle roznych, mocnych ram - po co kupowac pitbula?
no comments, ne ma to jak merytoryczne wypowiedzi
Pitbull ma kąt główki 67 stopni przy damperze 130 więc jest bardziej ramką do ścigania natomiast jak założysz 100 mm to masz kąt 68 co jest lepsze do streetu. A co do amora to albo DJ 1 ( można kupić używkę tanio ) albo np. pike używany.
no comments, ne ma to jak merytoryczne wypowiedzi
Pitbull ma kąt główki 67 stopni przy damperze 130 więc jest bardziej ramką do ścigania natomiast jak założysz 100 mm to masz kąt 68 co jest lepsze do streetu. A co do amora to albo DJ 1 ( można kupić używkę tanio ) albo np. pike używany.
-
- Kontakt: