prodigy i dm ds 3.0
prodigy i dm ds 3.0
według rowerowy.com prodigy ma tylny trójkąt 415 mm tyle co dm ds 3.0 tyle że dm jest o 300zł droższy .. czy wart dopłacać do dm ?? prodigy było testowane z shiverem dc i wytrzymało długo ... może dm jest wytrzymalszy ?? (noja wiem że dm kozacko wygląda :) )
No ma zobacz na www.rowerowy.com a dm wcale nie jest cięzki 2,3 kg !!
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=96484
prodigy jest na polskim rynku od niedawna ale widać że narazie ramka jest przednia, nie slychac i nie ma nawet pogłosek !! ze pękła, z resztą tak jak DM
mi osobiście prodigy niebardzo się podoba nie wiem czemu ale tak jest może dlatego że przyzwyczaiłem się do pancernego tylniego trójkąta w DM ds 2.0
i tylko 1 w prodigy mnie dziwi dlaczego skoro jest to rama produkowana przez Duncona,to nie ma jej na ich stronie ?? moze nie chcą się do niej przyznawac jeśli okazała by się niewypałem ...
mi osobiście prodigy niebardzo się podoba nie wiem czemu ale tak jest może dlatego że przyzwyczaiłem się do pancernego tylniego trójkąta w DM ds 2.0
i tylko 1 w prodigy mnie dziwi dlaczego skoro jest to rama produkowana przez Duncona,to nie ma jej na ich stronie ?? moze nie chcą się do niej przyznawac jeśli okazała by się niewypałem ...
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
wez macio sie zamknij moze lepiej bo to ze slyszales od kogos a sam nie widziales to nie znaczy z to prawda a z reszta poszukaj sobie opinii na temat prodigy to zobaczysz ze nie byl by zaden eksperymnt kupic to a a co do dm to gdybym pozostal przy ht to nastepna rama by byl wlasni ds :]
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
hehe ziom z ns-tirp ostrzegl kumpla ktory jezdzi na prodigy zeby to odstawil do piwnicy bo komus gowka odpadla....
dancony widzialem popekane... rozne modele...
obydwie ramki sa ladne... na prodigy jezdzilem spoko geometria... dm niewiem..ale wydaje sie tez spoko... i do tego opis technologi na stronie dm robi wrazenie....
trudno wybrac cos dobrego - i tak w koncu sie zlamie:D - jezeli twierdzisz inaczej to jestes ****** i niemasz pojecia o metalach jak i innych tworzywach... we wszystkim od pierwszych dni uzytkowania powstaja mikro pekniecia ktore sie powiekszaja.... no i wiadomo do czego to prowadzi...
narx
PFC4 jeee ;p
dancony widzialem popekane... rozne modele...
obydwie ramki sa ladne... na prodigy jezdzilem spoko geometria... dm niewiem..ale wydaje sie tez spoko... i do tego opis technologi na stronie dm robi wrazenie....
trudno wybrac cos dobrego - i tak w koncu sie zlamie:D - jezeli twierdzisz inaczej to jestes ****** i niemasz pojecia o metalach jak i innych tworzywach... we wszystkim od pierwszych dni uzytkowania powstaja mikro pekniecia ktore sie powiekszaja.... no i wiadomo do czego to prowadzi...
narx
PFC4 jeee ;p
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]