KIEDY BROODNO RACING
KIEDY BROODNO RACING
Witam
Było coś mówione ze jesienia
jesien sie juz zaczęła i co są jakieś wieści ?
Było coś mówione ze jesienia
jesien sie juz zaczęła i co są jakieś wieści ?
-
- Kontakt:
bylem juz kilka razy, nawet do filmu nagrywalismy ujecia..
a jak jest do dupy to po co mam przyjeżdzac :P
MARCIN [OMT] spoko to jest wasz tor i róbta co chceta, tylko w opinii wiekszosci jest kał :)
moim zdaniem: niech wróci stare broodno.. :)
a jak jest do dupy to po co mam przyjeżdzac :P
MARCIN [OMT] spoko to jest wasz tor i róbta co chceta, tylko w opinii wiekszosci jest kał :)
moim zdaniem: niech wróci stare broodno.. :)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
pewnie przyjade, da dirtowym rowerq na singlu itp :)
moze lepiej na dirt bys sie wybrał :P, ale i tak popsuliscie cały tor.. :/
chcesz sie scigac na torze na ktorym jestes codziennie i masz obcykany do perfekcji?? dziwny jestes, dobrego zawodnika mozna poznac na neutralnym torze...
napisz lepie kiedy zawody a nie sie wszyscy wymądrzacie :P
moze lepiej na dirt bys sie wybrał :P, ale i tak popsuliscie cały tor.. :/
chcesz sie scigac na torze na ktorym jestes codziennie i masz obcykany do perfekcji?? dziwny jestes, dobrego zawodnika mozna poznac na neutralnym torze...
napisz lepie kiedy zawody a nie sie wszyscy wymądrzacie :P
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
"Do dupy jest ten roller przed pierwsza chopa :/ zwalili cały tor"
Kochany Johny - moim skromnym zdaniem walek przed pierwsza przeszkada wprowadzil bardzo duzo urozmaicenia powodujac zwiekszenie trudnosci pierwszej przeszkody... teraz mozesz ja pokonywac na 5 roznych sposobow bez utraty predkosci.
Pozwolisz takze iz bede przy przebudowie toru sugerowal sie opiniami rajderow ktorzy juz nic nie musza udowadniac - a ich zdaniem przeszkoda jest niezwykle udana.
Tym samym zapraszam wszystkich na Brodno - W sekcji dirtowej mamy wall ride'a oraz box.
Co do zawodow - w chwili obecnej trwaja pewne ustalenia i byc moze cos uda sie skrecic. Jak tylko cos bedziemy wiedzieli damy sygnal.
Do zo - Mo!
Kochany Johny - moim skromnym zdaniem walek przed pierwsza przeszkada wprowadzil bardzo duzo urozmaicenia powodujac zwiekszenie trudnosci pierwszej przeszkody... teraz mozesz ja pokonywac na 5 roznych sposobow bez utraty predkosci.
Pozwolisz takze iz bede przy przebudowie toru sugerowal sie opiniami rajderow ktorzy juz nic nie musza udowadniac - a ich zdaniem przeszkoda jest niezwykle udana.
Tym samym zapraszam wszystkich na Brodno - W sekcji dirtowej mamy wall ride'a oraz box.
Co do zawodow - w chwili obecnej trwaja pewne ustalenia i byc moze cos uda sie skrecic. Jak tylko cos bedziemy wiedzieli damy sygnal.
Do zo - Mo!
Heh, to mnie rozwaliła ta wypowiedź.... akurat tu chłopcze palnąłeś niezłą głupotę :)))johny GT pisze: chcesz sie scigac na torze na ktorym jestes codziennie i masz obcykany do perfekcji?? dziwny jestes, dobrego zawodnika mozna poznac na neutralnym torze...
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg