Tioga Cube
Tioga Cube
Kupiłem dzisiaj ten mostek i niestety nie pasuje mi do kiery =/
Sa jakieś różne rozmiary , bo jestem zielony w temacie mostków ?
Amoeba mi się rozwaliła i musiałem coś szybko kupić cokolwiek na szybko.
Pomyślałem że musi pasować , bo do mostka dodawane były dwie nakładki - jakby ściany walca.
Wydawało mi się że bez nakładek to jeden rozmiar , a z nakładkami inny. Niestety nakładki są za małe , a profil mostka za duży. Mam kupić teraz nową kierę , czy da się temu jakoś zaradzić.
Dodam że mam kierę scott comp , a testowałem jeszcze rozmiar na tioga Freeride - na jednej jak i na drugiej problem był taki sam.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc bo chcę pojeździć =/
( Bez nakładek dało się jeździć ale były tak jakby 2 punkty styczności tylko , i przy bunnym kiera się przekręcała )
Sa jakieś różne rozmiary , bo jestem zielony w temacie mostków ?
Amoeba mi się rozwaliła i musiałem coś szybko kupić cokolwiek na szybko.
Pomyślałem że musi pasować , bo do mostka dodawane były dwie nakładki - jakby ściany walca.
Wydawało mi się że bez nakładek to jeden rozmiar , a z nakładkami inny. Niestety nakładki są za małe , a profil mostka za duży. Mam kupić teraz nową kierę , czy da się temu jakoś zaradzić.
Dodam że mam kierę scott comp , a testowałem jeszcze rozmiar na tioga Freeride - na jednej jak i na drugiej problem był taki sam.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc bo chcę pojeździć =/
( Bez nakładek dało się jeździć ale były tak jakby 2 punkty styczności tylko , i przy bunnym kiera się przekręcała )
http://www.tiogausa.com/products/stems/cube.html BEZ KOMENTARZA!!!!