lol matiz nie mówie że coś mówiłeś mówie o Bl0G StyLe ... że ma 200 jego sprawa moim zdaniem 180 to max do tyłu 160 wystarczające do streetówki na tył http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=547120 to już lepsiejsze :)
mnie ta rama nie styka bo jest tandetnie wykonana, a naklejki z bankami powietrza pod spodem to ukoronowanie, na twoim miejscu dansk bym je pozdzieral. tak czy owak niech ci dobrze sluzy
kurwa jezli by wszyscy się zaczeli chwalić swoimi bajkami to byśnmy mili dokłądnie 5150 bajków do ocenienia bo tylu mamy aktualnie użytkowników na forum więc pomyśl kurwa troche to tak jak ja bym zachwilke założył topic patrzcie na mój rower i jak go oceniacie fotke macie w podpisie <lol2>
kurwa :/
Karolus ja tez się nie chcwaliłem tylko od razu pojechałem zniszczyć go :D :D desrtukcja hahaha :D ale czego się dziwić :P ci co się chwalą bajkami nie jezdzą na rowerze tylko się na nim pieszczą uważając na wygląd sprzętu :P
PS. Pamiętaj po deszczu nei ejzdzij po kałużach bo będziesz miał plamki na lakierze ciężkie do zmycia i pogorszy ci się praca napędu <lol2> buhahahahaha
a i NooGa nie mów żeby brał kedny :D moze są fajne oponki na krótką mete ale po miesiacu jazdy zaczyna być widac nitki na bokach a pewnie za miesiąc zaczną wychodzić na wierzch lepiej dołuż te 100zł na jednej oponie i nie kupuj k-radów tylko hookwormsy :P
/korean boy/ ja no rowerku nie śmigam w gajerku chyba tylko w dresiku a jak jakiś down zobaczy kogoś z 3 paskami na spodniech to odrazu krzyczy dres zajebał rower!!!!!!!!parodia ludzi!!!!!ty pewnie jeździsz w piżamie ??
a dla wiadomości zazwyczaj w krutkich spodenkach śmigam a teraz wieczorami jest zimno ;)
WaR_Mach!nE ja moge kupić dziweczke o imieniu Judyta :D data urodzenia gdzies w granicach 98-200 lub pana Marzocchiego z.1 bam lub z.1 dual :D mam słabośc do tych panów i do tej pani :D