KIEDY BROODNO RACING

johny
Kontakt:

Post autor: johny »

BaDMaN ty to najlepszy jestes.. witek cie najlepiej podsumował: "Jaki to frajer, myslał chyba że cedrik do nich przyjedzie na tego wall ride"a haha."
robertomt hahaa ty to juz lecisz sie scigac.. :) powiedzialem wam tylko ze rozwaliliscie tor tą pierwszą przeszkodą i juz sie tak wściekacie <lol>, przecierz widzialem cie na kazoorze (2 miejsce) itp, nawet wam pomagałem przy budowie tej chopy za bandą z tym rollerem, mam nawet filmik przecierz :P
BaDMaN a co do ciebie to śmieszny jestes :P, razem sie "wychowywaliśmy" na rowerq, z resztą pierwszy od ciebie latałem te chopy na broodnie, a teraz taka lizi dupa sie stales, sam sie śmiejesz z Toma że zrobił "do dupy dirty, lądowanie bardziej pionowe niz wybicie haha" - to jest przecierz twoja wypowiedź, ktorą słyszało z 5 osób w tym arek, ja hubert, witek i brat Kinia :P
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

no i tak dalej uważam że te dirty są ******, pozatym jeszcze ich nie latałem, ale jak tylko będe miał normalne pedały to je skocze, i wcale sie nie wychowałęm z tobą na rowerze ******, a skoro sie przeżuciłeś na dirt/street to chyba nie tobie oceniać tory racingowe, wypowiadaj sie na tematy które znasz, ja jak bym nie umiał pływać to bym sie nie odzywał jak inni mówią o nurkowaniu, chyba proste nie?
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

jak male dzieci normalnie - male dzieci!

zamiast sie klucic o byle gowno idzcie pojezdzic

RIDE!
johny
Kontakt:

HCR no racja :P
BaDMaN a jak masz inne pedały to juz tragedia?? boze racja mozesz sie zabic :P, dobra mów co chcesz zamknijmy temat
pozdro
BaDMaN
Kontakt:

chyba nie widziałeś moich aktualnych pedałów ;] ale zamknijmy już agresywny offf topic i przejdźmy do głównego wątku
johny
Kontakt:

ta podjedź do m,nie dzisiaj to gdzies sie przejedziemy, a przy okazji pokażesz mi swoje pedały :D
BaDMaN
Kontakt:

to możemy jechać, o 13 tylko powiedz gdzie, bo dawno nie jeździłem
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

hehe sławny jestem :] a co do pierwszego walka to jest fajny :] a nie probowaes sie z niego wybic i wyladowac w srodku ?? w koncu po to to powstalo zeby bylo kilka sposobow na przejechanie jednej przeszkody i jest ich conajmiej z 6.

a co do zawodow to chyba benda 8 o ile sie dobze orientuje.
johny
Kontakt:

robertomt próbowałem :], próbowalem tez dac baniaka przed nim zeby sie wkleic na głowną chope, próbowalem tez na manualu :P
BaDMaN
Kontakt:

a mi jakoś wychodzi przejechanie rollera i przelecenie hopy, jade teraz na broodno i zobacze jak jest na inne sposoby, a co do tego co powiedział witek, to sram na to co mówią o mnie inni ludzie, a mówią różne rzeczy
BaDMaN
Kontakt:

i latam pierwszą tak że albo przejeżdżam rollera i lece hope, albo wybijam sie z rollera i ląduje w hopie i tłumie lądowanie, banalne są obie opcje
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

witam
pragnę powiadomić iż zawody na bródniie sie nie odbedą z powodów organizacyjnych-możę w następnym sezonie na przeprojektowanej trasie.
Drogi JOHNY GT współczuje ci z tego powodu, iż wałek który wybudowalismy uniemożliwia cie pokonywanie naszego toru w stylu"Jak worek kartofli" ale miał on na celu podniesienie technicznych umiejętnosci trenujących o "jazdę na manualu". JAK.. ! ci się uda ją przejechać cała na manualu to ci pogratuluję, bo znam tylko dwie osoby które wiedzą jak to zrobić. Następnym powodem dla którego on tam znalazł swoje miejsce ,jest to iż gdy go spieprzysz to musisz sie rozpedzać od nowa czyli dodatkowo ćwiczysz nogi - na i tak płaskim torze. Znasz powiedzenie.."Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy"?? a widziałem twoje umiejętnosci i do orłów jeszcze nie należysz. Sorry za krytyke i pozdro dla wszystkich którym sie ona podoba,i bylo tokich jeszcze wiecej :).
A co do BaDMan"a- stary , niewypowiadaj sie do dirtów przezemnie zrobionych skoro ich nie skakałeś, bo krew mnie zalewa jak coś takiego czytam.Owszem nie umiem profilować chop jak "Doktor"ale sie staram,w przeciwieństwie do ciebie.Zostań przy skakaniu dirtów produkcji by"stroju ,cienki i reszta"( pobocznie mówiąc zajefajnych) nie nie udzielaj sie. jeszcze raz pozdro.
HCR
Kontakt:

nie wiem jak wyglada ta pierwsza przeszkoda o ktora sie tak klucicie ale domyslam sie ze jest ona w takim stylu jak na torach bmx, jesli tak to ja uwazam ze wiekszosc trasek ktore sa na plaskim powinny wzorowac sie na trasach do bmx racingu - wkoncu to powinno byc technicznie i nie musi jakos wypierdalac w gore taka hopka tylko powinna byc do pokonania technicznie
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

dzieki HCR w imieniu moim i budujacych.
Chopka pomySlana jest jako przeszkoda typu bmx,czyli roler wysokości okolo 40 cm. , a za nim w rytmie jest dubel długosci okolo 4,5 metra a wysoki na góra 0,5 metra na która to przeszkodę najeżdzasz z 40 na zegarze(40 km\h). wiec aby to pokanac trzeba trochę techniki,a nie psioczenia że przeszkoda jest do dupy. Przykro mi też ,że z powodu takiego rozumowanie tracimy do naszych sąsiadów(Czesi, Słowacy) nie tylko pod wzgłedem infrastruktury ale i też mentalności ,oczywiście pomijam wyjatki.
pozdro
HCR
Kontakt:

spectomo dokladnie - ja nie wiem czemu wszyscy w 4x buduja hopki ktore same wypier.dalaja w powietrze, tory na plaskim powinny wygladac np. tak: http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=594996

hopki nie duze ale dlugie i sie leci nisko ale szybko i mozna pokonywac to na wiele sposobow a zeby przeleciec to sie musi rider wysilic a nie samo go wyjebie w gore
robertomt
Kontakt:

Post autor: robertomt »

No własnie :] koniec tematu czyli zawodow nie bedzie, przynajmiej oficjalnych bo nieoficjalne sciganki moze zrobimy ;]
MARCIN [OMT]
Kontakt:

Post autor: MARCIN [OMT] »

spectomo pisze:Zostań przy skakaniu dirtów produkcji by"stroju ,cienki i reszta"( pobocznie mówiąc zajefajnych) nie nie udzielaj sie. jeszcze raz pozdro.
Nie cienki tylko cientki jestem :P
A co masz cos do naszych dirtow ?
Ten Cientki i Stroju lata dirty lepiej niz ty :p
MARCIN [OMT]
Kontakt:

Post autor: MARCIN [OMT] »

Joke :P
Tomo dobrze gada o hopie a on zna sie na racingu wiec lepiej nie dyskutuj chlopcze ( JOHNY GT).
Pozdro
johny
Kontakt:

MARCIN [OMT],spectomo hehe juz temat był zamknięty a wy dalej swoje ;/ booze. dobra ide sie zamknąc w szafie :(
spectomo dobra zastań przy dualu a ja przy dircie, bo orzeł w dircie terz nie jestes, ja za to w dualu innym racingu wiec zamknijmy temat i wsio
pozdro wasz roller jest zajefajny :)
ODPOWIEDZ