KIEDY BROODNO RACING
johny GT co do tej mojej wypowiedzi to do końca tak nie było, i to nie tylko ja tak myśle, a nawet arek i brat kinia, powiedziałem że są do dupy, bo wybicie jest płaskie a lądowanie pionowe, pierwszy raz takiego dirta widziałem i nadal sądze że tam sie nie da normalnie skoczyć, chociaż niektórzy pokazują że sie da, ale ja głupia **** jestem i tyle, dirty " produkcji by"stroju ,cienki i reszta" mi pasują, nigdy nie będe dirt jumperem i latam dirt dla funnu, jebie ten temat w ogóle, srajcie sie!
bo sa dirty do trickow i dirty tomo;) te drugie to trzeba miec kurewska technike zeby sie wkleic;) co do nowej rzeszkody to udalo mi sie przejechac ja na raz na manuala ale przy sredniej predkosci:) nowa przeszkoda daje mozliwosc dokrztalcania reacingowego:P ja oedpuszczam 4x, bo scigac sie to tylko w spd, a ja nigdy niebede w tym jezdzil, ale lubie pobawic sie na takim torze i ten na brudnie bardzo mi sie podoba, bardziej niz "moj" na kazoory;) co do brudna to licze ze sie tam stworzy mekka slopstylu;) robercik tak nie kozakuj bo przyjedzie wincenciak;)