Kamolja mam 33-14 tylko ze smigam na 26 i nie umiem wheele ale to jest nie problem, wiec to chyba nie zalezy od sily nog, trzeba dobrze sie odchylic i na kazdym biegu to zrobisz, wierz mi
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
zalęży od twojej wyobraźni czy chcesz przezutke czy nie. a przezutka wcale nie działa tak głośno ne iwiem co niektórym przeszkasa ciche rytmiczne pukanie lub cos innego.
nie ma to jak łyszeć jak rower pracuje i wie się przynajmniej ze się jedze :p
mi si przeżutka tydzen temu wkracila złamalem hak i teraz jezdze na singlu fajniej wiecej zabawy ale ciezko sie rusza ogoolnie troche cienko jak czasami krecisz piwoty czy cus
32/16...sam ma przezutke ale moi kumple maja 32/16 i nieźle sie na ich rowerach jeździ...sam mimo tego ze mam przeżutke jeżdze ciągle na jednym przelozeniu tylko czasem przezuce z 2/4 na 2/6 jak musze sie rozpedzic sam myśle nad singlem ale to się jeszcze zobaczy
ludzie do skłądaków single pakują a Ty sie dzisisz ze w 4x ktos ma singla ;D:D:D:D nic w tym w sumie takiego jak lubi to niech jezdzi jesli ma mu to pomoc :D ja robie singla 32T/18T i mysle ze do streetu bedzie dobrze :)
No ja bym sobie mykał chętnie na singlu ale własnie nie jestem do niego przekonany bo nie wiem czy bede sie w stanie nakrecic na jaka wieksza hope
co wy o tym myslicie??
osobisicie jezdze na przezutkach ale mam kumpla co ma singla i uwaza ze jest spoko to zalezy od ciebie. moim zdaniem lepsze przezutki ale narazie jak nie masz kasy to singla :)
Kusi mnie zajebiście singiel bo wtedy mozna bez żadnych zbędnych skrzypień itd sobie jeździć i gdybym był pewnien, że przez to nie dawałbym jakis niedolotów na większych hopkach to bym sie nie zastanawiał. A teraz do tych co mają singla: Wy nie macie problemó z nakręcaniem się na hopy?? No należy wziąć pod uwagę jeszcze to, żę nie jeżże długo ani świetnie i musze jeszcze popracować nad wybiciem....
ja mam 32/14 i jest lajt na chopy sie fajnie najedza po miesice na plaskim tez jest ok gorzej jak trzeba pod cos stromego wjechac, ale ja raczej nie podjezdzam. W lesie jak cos stromszego to podprowadzam i git ;]