szukam shivera sc
szukam shivera sc
kurde nigdzie nie moge znalesc shivera scz 2004 roku!! moze ktos z was widzial w jakims sklepie??
aaa i czy upside-down to dobre rozwiazanie?? i co wogule o tym amorze sadzicie??
aaa i czy upside-down to dobre rozwiazanie?? i co wogule o tym amorze sadzicie??
odrazu mówie ze jeździłem na tym amorku przez pare minut od kolegi
wrażenia: wybiera wszystko nawet małe nierówności w kostce brukowej a mimo to nawer z 3 m dropa nie dobija, i z hamulcem grimeci (8-12) nie jestem pewnien ale nie wygina się na żadną strone
mówie niestety o modelu z 2003 r
pozatym moim zdaniem nie warto wydawac nięcej na te amortyzator niż 1200zł za 1000 w dobrym stanie bez luzów to naprawde warto
wrażenia: wybiera wszystko nawet małe nierówności w kostce brukowej a mimo to nawer z 3 m dropa nie dobija, i z hamulcem grimeci (8-12) nie jestem pewnien ale nie wygina się na żadną strone
mówie niestety o modelu z 2003 r
pozatym moim zdaniem nie warto wydawac nięcej na te amortyzator niż 1200zł za 1000 w dobrym stanie bez luzów to naprawde warto
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
oo dzizas :| jezdizlem, skakalem na tym amorku i powiem wam co o tym mysle. totalne GOWNO. lipa nie wiem jak to okreslic, konkretnie: wogle nie jest sztywny gnie sie w kazda strone przy hayesie hfx9 [mowie o modelu 2004 dokladnie taki jak ktos dal aukcje] druga sprawa, pomijajac jego "sztywnosc" to upside down wiec lagi na dole masz odkryte [oslonka tylko od przodu] efekt? jeden zjazd i dziury w goleniach od kamieni i puszczanie oleju. spoko wymiana i nowe oryginalne uszczleki + zalewanie goleni magnezem =150 zl. a co sie stalo? nastepny zjazd nastepne dziury i to samo. praca? pozostawia wiele do zyczenia [wersja 130mm]. dizajn? no coz...niektorzy dla wygladu go kupia, mnie sie osobiscie srednio podoba, a juz sama praca sztywnosc to masakra. odradzam ci go na prawde, z reszta ten kumpel ktory go ma chgce sie go pozbyc a marzyl o shiverku. kupuje cokowilek innego zbey tlyko to sprzedac, chcesz moge ci dac namiary za 1000 czy 1100 chce go sprzedac :] ale nie sadze zebys byl chetny :] osobiscie odradzam
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647