obręcze piasty i hamulce
obręcze piasty i hamulce
chce złożyć "kólka" i mam taka propozycje:
obręcze: Sun rims single track
piasty: tu potrzebuje pomocy wmiare tanią tak do 150-180zł pod tarcze na 36 otworów.
hamulce: hayes hfx 9 HD
szprychy: nie mam pojęcia tez jakies w miare tanie, nyple to samo.
nie wiem czy to dobre zestawienie dlatego pomoc mile widziana <lol> i jaka piaste bo z tym mam najwiekszy problem.
pozdro
obręcze: Sun rims single track
piasty: tu potrzebuje pomocy wmiare tanią tak do 150-180zł pod tarcze na 36 otworów.
hamulce: hayes hfx 9 HD
szprychy: nie mam pojęcia tez jakies w miare tanie, nyple to samo.
nie wiem czy to dobre zestawienie dlatego pomoc mile widziana <lol> i jaka piaste bo z tym mam najwiekszy problem.
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
-
- Kontakt:
no cóż... obręcz myśle że ok....
Piasty polecam NS... Roller i Coaster.... jak na piasty za tą cene są zajebiste- kumpel ma sklep... handluje m.in. NS i DaBombem... On też jeździ na NS i... reklamacji na DaBomba ma podobno dużo a na NS nic... pozatym 1 DaBomb to 2 NS.... Hamulec spoko a szprychy i nyple to już nie wiem :p
Piasty polecam NS... Roller i Coaster.... jak na piasty za tą cene są zajebiste- kumpel ma sklep... handluje m.in. NS i DaBombem... On też jeździ na NS i... reklamacji na DaBomba ma podobno dużo a na NS nic... pozatym 1 DaBomb to 2 NS.... Hamulec spoko a szprychy i nyple to już nie wiem :p
Whoever doesn't ride for the love and fun of it, should't
mam piaste reborna 10 pro czy jakso tak i niby fajna jest ma wygodny zaciski prosto reguluje sie ustawienie kola na osce. strsznie glosno trajkocze bebenek (glosniej niz w wiekszosci BMXow) ale wlasnie ten bebenek jest niepewny. wykonany z jakiegos miekkawego materialu i po miesiacu mialem juz wglebienia od kasety i raz sie zdazylo ze szarpalo na luzie. no ale na razie sie trzyma wszytsko i jest git. a da bomb jeden byl prawie wogle niejezdzony a i tak sie sypnąl