trzeba dodac: najlepsza probe backflipa :D a wózek najlepiej taki sterowany dżojstikiem na podrączku :D:D:D wstep na konkurs proby backflipa 1000 zł i ten ktoremu najmniej brakowało dostaje wózek kupiony za ta kase ;>>
hehe na backflipa to ja sie narazie nie zbieram... poczekam az snieg spadnie... ale 360 musze wykrecic na nastepnej masie.. jak cos to ktos mi da zbroje :P albo od razu ten wozek:D:D hehe jak hardkor to hardkor:D:D
co jak co ale teraz się śmiejece ze ktoś sie mógłby wyjebać i na wózek go posadzic wyobraźcie se gdybyście na serio na wózku jeździc do końca życia, mi by się taka opcja nie podobała. wiem ze to wszystko na żarty i to rozumiem, nie powiem jest śmieszne czasem to jest ale na dłuższą mete nie było by to śmieszne.
i mam nadzeje ze na dolomitach nigdy się nie stanie takie cos ze ktoś sie wyjebie w ten czy inny sposób i bedze oglądac świat z wysokości 1.2m
siano hmmmm... skąd wziąsc siano... ze wsi pewnie nie:]
a pozatym są firmy które takie siano jak nam by sie przydało oddadzą za darmo bo oni muszą to palic i takie tam:]
wiec wiecie dla chcącego nic trudnego tylko wyobraźcie sobie ze juz po 1 skoku macie WSZĘDZIE PEŁNO GRYZĄCEGO/KŁUJĄCEGO SIANA
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...
jojosizehej jojo to jest mysl mozna by napisac pisemko do np jakiegos dziennika zachodzniego albo cos czy by nie wpadli jak cos ja sie moge tym z kims zając słucham propozycji:] wiecie troche rozgłosu jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...