Różowo
-
- Kontakt:
kurwa ludzie. po co rozpoczynac bezsenbsowna z zasady klotnie o pointach dragach i destroyerach jak koels chcial konkretnej porady. pointy to takie ramy ze jedna drugiej nie rowna. ja mam sowja 2 rok i nic sie absolutnie nie dzieje. i dopoki nie uzbieram na norco 250 a ta mi peknie to kupie nast. pointa. koniec, jednemu sie trzyma dzien drugiermu rok trzeciemu 3 klata. takie to ramy, co dziwi was to? tak jak pisalem wyzej WRACAJAC DO TEMATU to ramka jest dla mnie chujowa. wez destroyera. a co do opini kogos o tym "ze alu to kicha na street musi byc stal " to...jestes smieszny. tak jak i cala reszta ktora sklada bm,xa mtb tylko dlatego ze jest modny, a nie dlatego ze wie ze ta czy inna czesc poozwoli mu na lepsza jazd.e. rteraz jest moda na duze bmx-y, i nie wazne czy ktos wier po co jest kolo24" czy koprba 3czescxiowa z mufa bmx czy nie to i tak taki bike zlozy bo jest modny. chore, troche inwencji wlasnej, wlasnego pomyslu a nie tylko kopiowac bo to modne. :|
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647