Rama NORCO SHOREvs.KONA STINKI
Cóż wszystko zostało już chyba powiedziane i to przez konkretnych ekspertów, moge tylko polecić śmierdziela jako jego posiadacz... a co do srub owszem gieły sie nawet utwardzane, ale po dorieniu u tokarza tulej mocujących z brązu dają rade<ok>
ogólnie spoko poreczna i przyjemna w prowadzeniu ramka:)
ogólnie spoko poreczna i przyjemna w prowadzeniu ramka:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
-
- Kontakt:
Norco ma kolo 130 realnego skoku w tym wypadku, mozna sie bawic damperami/dzwignia, ale polecam pozostawnienie tak jak jest, dluzszy damper mocno jebie geo, zas krotsz na wiekszym przelozeniu wymaga naprawde mocnego tloka i twardej prezyny.
Na 26" upchasz ninje 2.65 ( 67mm ) , na 24" roznica szerokosci jest moze 1-2mm wiec nie wiele to zmienia.
Na 26" upchasz ninje 2.65 ( 67mm ) , na 24" roznica szerokosci jest moze 1-2mm wiec nie wiele to zmienia.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Ja od tygodnia jestem posiadaczem kony stinky 2005 i jestem jak narazie bardzo zadowolony.Mam w damperze sprezynke 500 i niestety nieraz dobijam dampera do konca..Ale ogolnie zawieszenie pracuje ładnie i napewno rama powinna duzo wytrzymac tak mi sie wydaje:]Polecam kone ..Ale rocznik 2003 ma mniej skoku pozdrawiam
-
- Kontakt: