Dylemat $$, amorek 150mm do FR..
-
- Kontakt:
Dylemat $$, amorek 150mm do FR..
Dylemat polega na tym,że w sumie wiem,co by mi pasowało np Z1Fr1 lub 2 albo Blunt , a najlepiej Sherman :) ...ale...nie mam tyle kasy..Powiedzmy,ze mam kolo 1000,wiec wchodzi w gre używany...Powiedzcie mi,co sie teraz najbardziej opłaca?Może jakieś propozycje?Może kolega ma albo kolega kolegi :)
-
- Kontakt:
najlepiej skolowac sobie stara z1 130 mm - swietnie wykorzystuje caly skok i nie dobija, biacz ;)
do nowych marcokow jakos nie jestem przekonany.
co do stance'a - moj kumpel ma do sprzedania kingpina jezdzonego ze 2 miechy. na pewno jest to lepszy wybor niz blant. jak narazie jednopolkowe stansiwa z ktorymi mialem do czynienia strasznie sie psuly, kingpinek jest natomiast wad pozbawiony i pracuje calkiem niezle.
w razie czego pisz na priwa.
aha, kumpel jest z wawy wiec w razie czego... ;D
do nowych marcokow jakos nie jestem przekonany.
co do stance'a - moj kumpel ma do sprzedania kingpina jezdzonego ze 2 miechy. na pewno jest to lepszy wybor niz blant. jak narazie jednopolkowe stansiwa z ktorymi mialem do czynienia strasznie sie psuly, kingpinek jest natomiast wad pozbawiony i pracuje calkiem niezle.
w razie czego pisz na priwa.
aha, kumpel jest z wawy wiec w razie czego... ;D
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
anoda zlazi ze wszystkich, wiec tym sie nie sugeruj :)
w blancie da sie zrobic kapiel co nieco niweluje ten efekt (w innych modelach chyba tez). uwazaj jednak bo dolne golenie lubia sobie peknac czasem.
pike rzeczywiscie bedzie chyba najlepszy.
w blancie da sie zrobic kapiel co nieco niweluje ten efekt (w innych modelach chyba tez). uwazaj jednak bo dolne golenie lubia sobie peknac czasem.
pike rzeczywiscie bedzie chyba najlepszy.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: