Siemanko.Kupował ktoś z was coś z pinka i doszło to do was?poniewaz chce zakupic rame i connectuje juz z kilkoma typami mowia ze spoko wysle na lajcie jednak mam watpliwosci co do przesyłki... Po pierwsze cło a po drugie czy da sie zamowic cos z usa i zaplacic w Pl lub Niemczech(jak juz ma tam cos isc) tzw za pobraniem?Czy to jest bardziej skomplikowane niz wyglada?pzdr
Oli
Pinkbike !!
Siemanko.Kupował ktoś z was coś z pinka i doszło to do was?poniewaz chce zakupic rame i connectuje juz z kilkoma typami mowia ze spoko wysle na lajcie jednak mam watpliwosci co do przesyłki... Po pierwsze cło a po drugie czy da sie zamowic cos z usa i zaplacic w Pl lub Niemczech(jak juz ma tam cos isc) tzw za pobraniem?Czy to jest bardziej skomplikowane niz wyglada?pzdr
Oli
Oli
ja kupowalem przez pinka, ale przez znajomego znajomego znajomego co jest w kanadzie... on odebral osobiscie ramke od goscia tam i dal mu kase, wyslal ramke, a nim ona doplynela odwiedzil polske i dostal kase do reki spowrotem... ale tobie chyba nie o takie rozwiazanie chodzi:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=634252 :]
-
- Kontakt: