hmmm, moze nie wiem jak i czemu, ale tych filmow nie da sie sciagnac, wlancza sie za to strona na ktorej trzeba cos tam placic, artek700 - powiedz jak te filmy sciagnac albo daj je na serwer freeridersow - tam jest juz caly katalog z zawodow w rybniku - ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... 202.10.05/
taka moja mała moja obserwacja może wskazówka dla organizatorów :JAK WIDAĆ ZAWODY NIE KOŃCZĄ SIE PO ROZDANIU NAGRÓD
wiem że łatwo sie narzeka a trudniej coś zrobić i że jak na offowe zawody to organizacja nie była wcale fatalna ale ile można czekać na kartke papieru Która miała ukazać sie na dzień po zawodach.
mam prosbe taką mała !!
powypowiadajce sie na bielskim forum bo trzeba je zareklamowac !!
WŁAZICIE www.bambucza.xt.pl -> forum -> moutain bike -> 4x rybnik
lecz najpierw musice sie niestety zalogowac !! mozliwe ze na forum będzie link do filmu z całych zawodów :)
Wielkie dzienki dla wszystkich co się zalogują !!
o 12 jeszcze sie dalo sciagac filmiki ze stronki ale pieprzone 250mb transferu skonczylo sie w 7 dni :/ narazie rekord :/ i znowu czekac do nastepnego miesiaca. Umieszcze te filmiki i zdjecia jutro na tym "Mongolskim" serverze
Kurwa a po zawodach pytalem się specialnie Frutisa CZY da i kiedy wyniki dh-złomie :/ a ten powiedział że da tym razem na pewno odrazu i że ściemy nie będzie jak kiedyś.... że się nie doczekaliśmy..... powiedział że da na dh-zone i na hcfr.pl a tymczasem ani tu ani tam NIC nie ma a mija już tydzień a nie ODRAZU jak to frutis mówił :/ lol...
mongol dh pisze:no no nie mongolskim tylko chlopakow z hcfr - dzieki nim jest zawsze pelno zdjec z zawodow i wogule gdyby nie oni to czesto malo co by bylo wiadomo
Nie chłopom tylko Naczo bo chyba tylko ON coś tam robi :)
No to umieszcze na serverze HCFR albo Nacza (jak kto woli). A co do wynikow to sprobuje zalatwic od jednej z tych pań z biura zawodow :P (siostry frutisa)