Dirt jam / Dirt jam night (Lublin)

birol
Kontakt:

Dirt jam / Dirt jam night (Lublin)

Post autor: birol »

Witam.
Akcja jest taka, ze to bardziej ustawka niz jakis dirt jam z prawdziwego zdarzenia, ale modnie jest mowic jam wiec niech bedzie.
Sobota 8.X.2005 dirty pod mostami (jesli chcecie zobaczyc jak to wyglada to poszukajcie fotek w albumie www.birol.prv.pl) obecnie sa minimalnie zmodernizowane (czyt. poprawione) ale dzisiaj skakalem i recze za to ze sa w dobrym stanie, chyba ze jakis chujoza rozjebie je w nocy z piatku na sobote, ale to w razie czego sie poprawi. Godzina 15 mysle bedzie optymalna. Pewnie bedzie tam juz ktos wczesniej, ale w zamysle jest przeciagniecie zabawy do poznych godzin wieczornych (dirt jest doskonale oswietlony po zachodzie slonca) a kto mialby siele meczyc chopy juz od godziny 10 czy 11 do godziny 20-21 ?! Pogoda wg. onetu, ma byc w sobote idealna tzn. 20stopni i slonce nie bedzie nakurwialo bezlitosnie
NAGROD NIE MA !
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

a mozna wpasc bez rowerq :> ?? bo jest w lekkiej rozsypce :P tzn sie rama pekla i sie wyslala do producenta :] i jaki to jest adres ( ulica ) ewentualnie jak tam dojechac :> :] ???
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Jak chcesz to mozesz i bez roweru, kurcze ciezko wytluamcyzc jak dojechac,ale najprosciej jakbys chcial to sie ludzi popytac jak dojsc do orfeusza albo pod budynek telekomunikacji czy tez pod real,jakbys chcial to dryndnij do mnie na kome a ja wyjade po ciebie gdzies od 14 mam czas wolny.
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

choc naprawde bym chcial wpasc to nie moge bo cos mi wypadlo :( ale zycze mielgo jezdzenia i wysokich lotow :] zrobcie jakies zdj :]
pzdr
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
ODPOWIEDZ