Ludzie z miasta... :-)
Ludzie z miasta... :-)
Dzisiaj "ludzie z miasta" przeszli samych siebie i swoje dresy tez ... heheh
zwatpilem poprostu w to, gdzie ja mieszkam :D:D
stoje pod blokiem niedaleko starowki w Olsztynie, generalnie gapowalismy sobie schody z kumplem. Akurat czekalem az kumpel skoczy a tu ... jebut , jajko mi spadlo z nieba prawie ze na leb. Patrze do gory ... jakies 2 pacany . Oni do mnie "nieskaczcie tu wiecej " Ja sie pytam dla czego??
Oni do mnie " bo to nasze osiedle" ... myslalem ze nie podniose sie z brechtu :D:D
zwatpilem poprostu w to, gdzie ja mieszkam :D:D
stoje pod blokiem niedaleko starowki w Olsztynie, generalnie gapowalismy sobie schody z kumplem. Akurat czekalem az kumpel skoczy a tu ... jebut , jajko mi spadlo z nieba prawie ze na leb. Patrze do gory ... jakies 2 pacany . Oni do mnie "nieskaczcie tu wiecej " Ja sie pytam dla czego??
Oni do mnie " bo to nasze osiedle" ... myslalem ze nie podniose sie z brechtu :D:D
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
-
- Kontakt:
;]
Srednio to bylo smieszne....
Kurwa oni wszyscy tacy twardzi na swoich osiedlach sa i w dodatku w oknie od domu ;P Ale coz takie czasy ;] zyjemy w polsce i trzeba sie z tym pogodzic...
Do europy w kazdym razie naszej kochanej wsi- Olsztyn jeszcze daleko....
Kurwa oni wszyscy tacy twardzi na swoich osiedlach sa i w dodatku w oknie od domu ;P Ale coz takie czasy ;] zyjemy w polsce i trzeba sie z tym pogodzic...
Do europy w kazdym razie naszej kochanej wsi- Olsztyn jeszcze daleko....
Live To Ride, Ride To Live
:-)
standardowi BLOKERSI przeciez:-) hehe
Mnie strasznie wkurwa jak zgredy z mojego bloku czepiają się gdy małolaty skaczą na deskach ze schodów. Od razu zaczynam dyskusję z palantami. I przeważnie jak puszczę text w stylu: "a co mają robić? siedzieć z browarem przed telewizorem, żeby z nich takie zgredy wyrosły jak Pan?" to kolesie rezygnują z dalszej gadaniny.
Tak to jest jak ma sie doczynienia z wieśniakami, którzy myślą że to ich zagroda i im już wszystko wolno. Te pare lat temu ciągle z kumplami mieliśmy jazdy bo ciągle ktoś się przychrzaniał że gramy w kwadraty czy coś innego. Następowała krótka wymiana zdań:
- nie widzisz gnojku co tam pisze ? (zakaz gry w piłkę)
- tam nic ani nikt nie pisze proszę pana.
- a mam do was zejść?
... i tak w kółko
Tak to jest jak ma sie doczynienia z wieśniakami, którzy myślą że to ich zagroda i im już wszystko wolno. Te pare lat temu ciągle z kumplami mieliśmy jazdy bo ciągle ktoś się przychrzaniał że gramy w kwadraty czy coś innego. Następowała krótka wymiana zdań:
- nie widzisz gnojku co tam pisze ? (zakaz gry w piłkę)
- tam nic ani nikt nie pisze proszę pana.
- a mam do was zejść?
... i tak w kółko
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Do desek bym się przyczepił bo hałasują strasznie aż człowieka coś skręca szczególnie jak jeżdżę sobie na rowerku a tu jacyś skateboard'dziści mi tu grindy odwalają taki huk że nie wiem ...
A ci kolesie co mówią "nie jeździjcie tu" to sami frajerzy bo podejść do ciebie nie podejdzie tylko pokazuje z okna jaki jest twardy i w ogóle szkoda gadać na ich temat
A ci kolesie co mówią "nie jeździjcie tu" to sami frajerzy bo podejść do ciebie nie podejdzie tylko pokazuje z okna jaki jest twardy i w ogóle szkoda gadać na ich temat
The Power Is On Your Side !!!