one man show:P
-
- Kontakt:
one man show:P
Zachecam do obejzenia mojego pierwszego filmu ftp://153.19.35.112/MTB/Upload/One%20Man%20Show/
pozdro czekam na opinie
pozdro czekam na opinie
-
- Kontakt:
Bleeeeeee, jak tyle się na forum siedzi to można się nauczyć jak się podaje link to freeridersów :P Macie tu:
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... ms2005.wmv
A film ciągne of kozzzzzz :D
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... ms2005.wmv
A film ciągne of kozzzzzz :D
http://dhcyc.pinkbike.com
tak naprawde to przez pierwsze 3 minuty nie pokazałeś nic, moze oprócz kilku skoków. Street już troche lepiej. Ogólnie dałoby sie z tego zrobic filmik ok. 1,5min i byłby o wiele ciekawszy, bo 7min na takie umiejętności jednej osoby to troche za dużo. Bardzo fajna muza, montaz tez ok., ocena 4/10.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
Inur, mysle , ze ja cie zaskocze moim filmem :) tylko jak narazie nie mam czasu, zeby go skonczyc ;p
a ten sciagam
teraz ogladam
i oceniam...
montaz mi sie nie specjalnie podobal, moze nie przez caly film, ale wiekszosc ujec
jazda to jazda, kazdy jezdzi jak umie
muzyka mi tez sie ie podobala za specjalnie
niektore ujecia mogly byc inaczej wykadrowane, ale mysle, ze o tym nie mysleliscie wtedy
...
mozna skrocic, troche inaczej zmontowac i wyjdzie naprawde fajniej (a muzyka - ten lubi to co lubi... wiec mozecie ja zmienic albo nie )
sprobuj skrocic i inaczej zmontowac
sprobuj
SproBUJ
!!
tak do 2 -3 min wystarczy.
SPROBUJ !
i zamiesc go jeszcze raz
no mowie ci
warto !
a ten sciagam
teraz ogladam
i oceniam...
montaz mi sie nie specjalnie podobal, moze nie przez caly film, ale wiekszosc ujec
jazda to jazda, kazdy jezdzi jak umie
muzyka mi tez sie ie podobala za specjalnie
niektore ujecia mogly byc inaczej wykadrowane, ale mysle, ze o tym nie mysleliscie wtedy
...
mozna skrocic, troche inaczej zmontowac i wyjdzie naprawde fajniej (a muzyka - ten lubi to co lubi... wiec mozecie ja zmienic albo nie )
sprobuj skrocic i inaczej zmontowac
sprobuj
SproBUJ
!!
tak do 2 -3 min wystarczy.
SPROBUJ !
i zamiesc go jeszcze raz
no mowie ci
warto !
-
- Kontakt: