Wro-71 bedzie nowy skatepark...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MTB Wypierd.alac nie bedzie wstepu dla 26 " i 24" amortyzatorow przezutek kurwa pedalskich przednich hamulcow cieci na fullach desek tez nie bedzie , wstep 5zl, i bez ochronek nie wejdziesz. Dobrze ze mtb nie wpyszczaja, bo poco niby , rollbacki mozna sobie z gorki cwiczyc. pfff
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
mam pytanie, jakim waszym wlasnym podworku? przylozyles chociaz palec do tego calego projektu? Chlopaky od BMX robili projekty,lazili po urzedach,prosili,pisali dzwonili zeby to zalatwic a Ty co zrobiles w tym kierunku? Moze chociaz podpisales petycje?MiZZiU pisze:a z skąd macie to info ? pewne to ? bo jak tylko sracie w gacie to po cholere, zobaczymy jak zrobią zawsze mozna sie dogadac czy co ...
no bo to by była najwieksza lipa jak by nas na własnym podwórku nie chcieli wpuscic pohasac :/
TwoFourPlayer
łojezu, znowu straszne rzeczy.W czym jestem zalosny? moze w kolarstwie co? dawaj do wroclawia,chetnie sie z toba zmierze i roz.pier.dole ci dupsko szczeniaku,czy moze zazdroscisz mi tak nabrzmialego penisa? Wiecej stylu jeb.ane szczeniaki
TwoFourPlayer
Wszystkich na pewno bardzo cieszy ze chlopaki od BMX to zalatwiali, ze kosztowalo to ich wiele zawodu itp, chwala im za to :]
Jednak przetarg byl ogloszony przez miasto, skatepark bedzie jego wlasnoscia. Rozumiem ze BMXowcy z racji wspolpracy z miastem beda tez mieli wplyw na regulamin i ze moga przeforsowac co chca. I w tym jest wlasnie problem, fajnie ze wywalczyli skatepark, ale czy wywalczyli go tylko dla siebie Hofek? Po to byly te petycje zeby kazdy kto ma chec korzystac z takiego skateparku mogl to wyrazic.
Moim zdaniem najrozsadniejsze wyjscie jest podzielenie tygodnia. Wjazd bedzie platny tak wiec nie sadze zeby tam sobie kazdy jezdzil codziennie, troche kasy by wtedy wywalil. Niech nawet bedzie tak ze tylko w jednym dniu tygodnia beda mogly wjezdzac MTB, reszta dni bedzie dla desek, rolek, bmxow, podzial jest naprawde obojetny - mnie to satysfakcjonuje.
tyle ode mnie
Jednak przetarg byl ogloszony przez miasto, skatepark bedzie jego wlasnoscia. Rozumiem ze BMXowcy z racji wspolpracy z miastem beda tez mieli wplyw na regulamin i ze moga przeforsowac co chca. I w tym jest wlasnie problem, fajnie ze wywalczyli skatepark, ale czy wywalczyli go tylko dla siebie Hofek? Po to byly te petycje zeby kazdy kto ma chec korzystac z takiego skateparku mogl to wyrazic.
Moim zdaniem najrozsadniejsze wyjscie jest podzielenie tygodnia. Wjazd bedzie platny tak wiec nie sadze zeby tam sobie kazdy jezdzil codziennie, troche kasy by wtedy wywalil. Niech nawet bedzie tak ze tylko w jednym dniu tygodnia beda mogly wjezdzac MTB, reszta dni bedzie dla desek, rolek, bmxow, podzial jest naprawde obojetny - mnie to satysfakcjonuje.
tyle ode mnie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=48702